Seksjonsleder Tekniske Systemer

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist02.11.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din energi og fagkunnskap i en stilling hvor du bidrar til å videreutvikle seksjonen og bygger gode relasjoner til gamle og nye kunder. For denne rollen trenger du noen års erfaring og helst bachelorgrad innen VVS- eller elektro-faget. Er du vår nye Seksjonsleder tekniske systemer? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling Bodø

Som vår nye Seksjonsleder Bygg/Prosjektledelse blir du en del av en tverrfaglig avdeling med til sammen 24 medarbeidere som dekker tekniske systemer, konstruksjonsteknikk, brannteknikk og prosjektledelse. Seksjonen for tekniske systemer har pr. i dag 9 medarbeidere. Stillingen som seksjonsleder forutsetter at du også deltar i faglig prosjektarbeid.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Daglig oppfølging av medarbeidere i seksjonen
  • Rådgiving og/eller prosjektering innen VVS- eller elektro-faget
  • Bidra med markedsarbeid, tilbudsarbeid og relasjonsbygging mot kunder
  • Bidra til faglig utvikling av medarbeiderne
  • Videreutvikling av seksjonen

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Bachelor- eller mastergrad innen VVS-faget
  • Erfaring som rådgivende ingeniør innen ditt fagfelt
  • Evne og interesse for å tenke tverrfaglig
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også har noe ledererfaring.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 02.11.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Magne Aas, avdelingsleder Bodø-kontoret, tlf: 48120090, mail: aas@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: