Seksjonsleder Prosjekt- og byggeledelse

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen prosjektledelse, rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Innen prosjektledelsesfagene har vi et utviklingsnettverk som spenner på tvers av hele Rambøll Norge, slik at du blir en del av et stort fagmiljø.

Firma Rambøll
FylkeViken, Oslo
StedFredrikstad / Oslo
Søknadsfrist24.08.2020

Rambøll styrker organisasjonen og vil ansette en leder av Seksjon for prosjekt- og byggeledelse, som har medarbeidere i både Oslo og Fredrikstad, og er en del av avdelingen Prosjektledelse Østlandet. Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring som leder i en stilling hvor du får spille en avgjørende rolle i Rambølls suksess med å levere bærekraftige prosjekter. Hos oss får du brukt din erfaring fra byggeprosjekt i en stilling hvor du blir en del av Norges ledende prosjektledermiljø med ca. 140 kollegaer.Er du vår nye Seksjonsleder for prosjekt- og byggeledelse i Oslo og Fredrikstad?

Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle lederevnene dine i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av avdeling Prosjektledelse Østlandet

Som vår nye Seksjonsleder for Prosjekt- og byggeledelse blir du en del av et bredt sammensatt fagmiljø innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse og prosjektstøttefag. Prosjektledelse er et uttalt satsningsområde i Rambøll, og alle tverrfaglige prosjekter skal ledes av personer tilknyttet dette miljøet.

Et sterkt prosjektledermiljø med et av landets største rådgiverteam i ryggen gir oss et unikt utgangspunkt for å levere tjenestene kunden etterspør. Rambølls store tverrfaglige prosjekteringsoppdrag ledes av en prosjektleder i tett samarbeid med en prosjekteringsleder og eventuelle støttefag innen f.eks. BIM, fremdrifts- og risikostyring. Våre avdelinger leverer tjenester til både offentlige og private aktører innen bygg, samferdsel og eiendomsutvikling. Hos oss vil du kunne jobbe med store prosjekter gjennom alle faser, og ved siden av seksjonslederrollen vil du kunne ivareta rollen som kundens prosjektleder både for våre kunder i offentlig og privat sektor. Prosjektene våre er hovedsakelig på Østlandet, men med muligheter for å delta i interessante prosjekter i resten av Norge og i utlandet.

Prosjektfaget er i endring og nye samarbeidsmodeller krever også innsikt i digitale verktøy og bærekraft i prosjekt. Tradisjonelle arbeidsprosesser utfordres, endres og effektiviseres. Som leder for Prosjekt- og byggeledelse seksjonen er du med og legger premissene for både denne utviklingen og utviklingen av rådgivers rolle i samspill med byggherre og entreprenør.

Din hoved-kontorplass vil være i Fredrikstad, med to dager i uken hos dine ansatte i Oslo. Du vil rapportere til Avdelingsleder for Prosjektledelse Østlandet, og dine hovedoppgaver og ansvarsområder er:

Seksjonsleder for en seksjon med 15 medarbeidere, med ansvar for:

 • Personalledelse og ressursforvaltning
 • Forretningsutvikling
 • Rekruttering og vekst
 • Prosjektleder for et eller flere av våre prosjekter
 • Representere Rambøll mot byggherre, myndigheter og entreprenør
 • Bidra aktivt i utviklingen av Rambølls rolle i samspillet mellom byggherre, entreprenør og rådgiver
 • Forstå muligheter som digitalisering gir, og være pådriver i utvikling av disse.

Vi ønsker erfarne og utviklingsorienterte ledere med bakgrunn fra byggherre, entreprenør eller rådgiver.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Flere års erfaring som personalleder, med gode resultater
 • Erfaring som prosjektleder eller prosjekteringsleder
 • Minimum 3 års høyere utdannelse
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk.

I denne rollen vil det være en fordel om du også er faglig engasjert, kvalitetsbevisst, fremtidsrettet og selvstendig. Du har nok også integritet, er ryddig og har gode kommunikasjonsevner.

Velkommen til vår markedsenhet for bygg & arkitektur

Vårt fagmiljø innen prosjektledelse i Norge er knyttet sammen i Divisjon for Project Management.

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 24.08.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Avdelingsleder Jonas Bjerga, tlf: 938 19 014

Søk stilling

Vis flere stillinger: