Seksjonsleder prosjekt- og byggeledelse Oslo

Rambøll trenger deg som ser forbi det åpenbare

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist23.09.2018

Rambøll har et av Norges ledende prosjektledermiljø, med et av landets største rådgiverteam i ryggen. Dette gir oss et unikt utgangspunkt for å levere de komplekse tjenestene våre kunder etterspør. Vår ambisjon er å bli best på prosjekt og vi skal fortsette å vokse i våre markeder. Som leder for seksjon for prosjekt- og byggeledelse i Oslo vil du være en viktig brikke for å nå dette målet

Vi søker en kundeorientert seksjonsleder med god forretningsforståelse og evne til å videreutvikle et kompetent miljø innen prosjektledelse og byggeledelse for markedet Oslo og omegn. Seksjonen er i en oppbyggingsfase, og trenger en offensiv leder som kan tiltrekke seg nye kunder og nye ansatte i sterk konkurranse med andre aktører.

Som seksjonsleder vil du rapportere til avdelingsleder for Prosjektledelse Østlandet. Avdelingen dekker markedet Oslo, Akershus, Østfold og Buskerud, med kontorer i Kongsberg, Drammen, Oslo og Fredrikstad. Avdelingen består av ca 60 medarbeidere innen prosjektledelse, byggeledelse, prosjekteringsledelse, samt spesialister innen risikoanalyse, BIM, prosjektstyring, SHA mm. Selv om det primære markedet er Østlandet leverer vi tjenester over hele Norge, og i utlandet. Som seksjonsleder vil du inngå i en ledergruppe med fem seksjonsledere og avdelingsleder. Ledergruppen har særlig ansvar for å utnytte avdelings totale kapasitet og kompetanse på tvers av markeder og kontorer.

Våre kunder innen prosjekt- og byggeledelse er offentlige og private byggherrer innen bygg og industri, og vi leverer tjenester innen prosjektledelse, byggeledelse, teknisk byggeledelse og SHA.

Om stillingen

Som seksjonsleder har du personalansvar og markedsansvar. Vi søker deg som er trygg i lederrollen, og som løser kundens behov, inspirerer og leder seksjonen i tråd med overordnet strategi og mål. Seksjonsleder må kunne involvere seg i enkeltsaker og samtidig ha den totale oversikten over seksjonens arbeidsoppgaver. Våre seksjonsledere er selv også aktive i oppdrag, og stillingen er delt mellom å være leder og prosjektleder/byggeleder

Sentrale ansvarsområder

 • Personalansvar for seksjonens ansatte
 • Porteføljeansvar for seksjonens oppdrag
 • Kunde - og salgsansvar
 • Delta i strategi- og utviklingsprosesser i avdelingen
 • Bidra til etterlevelse av Rambølls kvalitetssystem og prosjektmodell
 • Sikre videre vekst

Hvem vi søker

Den lederen vi ser etter, er en leder som ser potensiale i menneskene rundt seg, og som ønsker å bidra til andres vekst og utvikling. Videre ser vi etter deg som er/har:

 • Høyere utdannelse
 • Minimum 10 års relevant erfaring som leder, prosjektleder og/eller byggeleder i byggebransjen
 • Markeds- og forretningsorientert
 • Resultatorientert og jobber både strukturert og målrettet
 • Evne til å skape merverdi for kunden – være en relasjonsbygger
 • Initiativrik, utadvendt, ambisiøs, strategisk og engasjert som person
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Stillingen er lokalisert ved vårt hovedkontor i Oslo. Seksjonen inngår i et kontorfellesskap med to andre seksjoner innen avdelingen, samt avdelingen PL Samferdsel. Fagmiljøet for prosjektledelse har i dag ca 40 ansatte i Oslo.

Om du har spørsmål vedr. stillingen, ta kontakt med:

Arnstein Kroglund Fiskum, avdelingsleder PL Østlandet, arnstein.fiskum@ramboll.no tlf 95229181

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Søk stilling

Vis flere stillinger: