Seksjonsleder Ingeniørgeologi og skred

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 15 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist04.10.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse og erfaring innen ingeniørgeologisk prosjektering, kundebehandling og ledelse i en stilling hvor du får være med å utvikle avdeling Ingeniørgeologi og skred videre. For denne rollen trenger du erfaring fra faget ingeniørgeologi samt et ønske om å utvikle deg som leder. Er du vår nye Seksjonsleder Ingeniørgeologi og skred? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Ingeniørgeologi og skredavdeling

Som vår nye Seksjonsleder Ingeniørgeologi og skred blir du en del av Divisjon Geo som omfatter 5 avdelinger med arbeidsoppgaver innen ingeniørgeologi, skred, tunnelteknikk, geoteknikk og grunnundersøkelser. Vi er ca. 90 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Trondheim, Drammen, Kristiansand, Tønsberg, Bergen, Lillehammer og Longyearbyen. Oppdragene våre er landsdekkende og grenser fra små eneboligprosjekter til store vei-, bane-, fjellanlegg og alle typer konstruksjoner i fjell og løsmasser. Som Seksjonsleder i Trondheim vil du være leder for rundt 10 dyktige medarbeidere som har fra 0 til over 40 års erfaring.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Personalansvar for seksjonens ansatte
  • Være aktiv i markedsarbeid og tilbudsprosesser, slik at Rambøll vinner oppdrag
  • Følge opp gjennomføring av ulike prosjekter slik at Rambøll når sine forretningsmål
  • Oppdragsledelse og oppdragsgjennomføring

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Siv.ing / Mastergrad evt. PhD i ingeniørgeologi
  • Du har god teknisk innsikt og erfaring innen ingeniørgeologifaget i Norge
  • Du har minimum 5 års relevant erfaring
  • Du har et ønske om å få god kjennskap til BIM-prosjektering
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Det er ønske om ledererfaring, men dette er ikke et krav

I denne rollen vil det være en fordel om du også ser deg selv som inkluderende og troverdig, ærlig og real, resultat- og løsningsorientert og en utpreget lagspiller. Du er initiativrik og liker å ta ansvar. Du evner å kommunisere på en god måte med kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere. Rambøll tilbyr lederutvikling både for dem som er ledere, og for dem som ennå ikke har hatt lederansvar.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 04.10.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Avdelingsleder Håvard Juliussen, mobil 91763199 havard.juliussen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: