Seksjonsleder Industri (Tekniske Systemer VVS)

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist02.12.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din energi og erfaring i en stilling hvor du bidrar med å synliggjøre unike muligheter ovenfor våre kunder og utvikle våre medarbeidere. For denne rollen trenger du gode evner til å bygge gode relasjoner til våre medarbeidere og kunder og at du har en bachelorgrad eller mastergrad innen VVS-teknikk eller automasjon eller annen relevant erfaring og utdannelse. Er du vår nye Seksjonsleder Industri (Tekniske Systemer VVS)? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Tekniske Systemer-avdeling

Som vår nye Seksjonsleder Industri (Tekniske Systemer VVS) blir du en del av et fagmiljø med en god sammensetning av kompetanse, erfaring og mangfold. Du vil bli gitt mulighet til å utvikle fagmiljøet ytterligere og å arbeide med spennende og innovative prosjekter. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, med fokus på faglig og personlig utvikling for våre medarbeidere. Vi ser etter en person med faglig kompetanse innen prosjektgjennomføring og med kjennskap til VVS-tekniske anlegg, samt lederegenskaper som bringer frem det beste hos våre medarbeidere. Stillingen vil være i kombinasjon med faglig prosjektarbeid, tilføre relevante prosjekter til avdelingen og bidra til utvikling av våre medarbeidere.

Som seksjonsleder vil du inngå i ledergruppen til avdeling Tekniske Systemer og rapportere til avdelingsleder. Avdelingen består av 4 seksjoner og innehar 40 medarbeidere. I seksjon for industri er det pr nå 8 medarbeidere som for tiden arbeider i prosjekter i tilknytning til oppdrettsnæring og annen næringsmiddelindustri.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Sørge for faglig utvikling av våre medarbeidere
 • Daglig oppfølging av medarbeidere i seksjonen
 • Bidra med tilbudsarbeid, markedsarbeid og relasjonsbygging til våre kunder
 • Rådgivning og prosjektering av VVS-tekniske anlegg
 • Bidra med å bringe andre fagområder i Rambøll til våre kunder

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Bachelorgrad eller mastergrad innen VVS-teknikk eller automasjonsteknikk
 • Ledererfaring fra entreprenør eller rådgivervirksomhet
 • Evne til å tenke strategisk og har god forretningsforståelse
 • Evne til å se medarbeidere både faglig og personlig
 • Gode lederegenskaper gjennom tillitsbasert og relasjonsbasert samarbeid
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å tenke tverrfaglig og se det store bildet, samt evner å samarbeide med kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere på en god måte.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 02.12.2019.

Har du spørsmål?

Kontakt Avdelingsleder Trondheim Lasse Zahl-Johansen mob: 932 80 237 mail: lasse.zahl.johansen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: