Seksjonsleder for vårt flerfaglige miljø i Tromsø

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist26.05.2019

Vil du videreutvikle deg innen ledelse og ta ansvar for våre ansatte i Tromsø? Vi jobber på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter, som Tromsø Museum, Ny Rana Skolestruktur, Regjeringskvartalet og mange andre spennende oppdrag landet rundt. Nå søker vi en seksjonsleder til vårt kontor i Tromsø – Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her.

BLI LEDER FOR EN SEKSJON MED AMBISIØSE KOLLEGER

Som seksjonsleder blir dine oppgaver å utvikle seksjonens medarbeidere, sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse og i samarbeid med kontorsjefen å skaffe flere fornøyde kunder. Vårt fagmiljø i Tromsø består av 16 rådgivere innen fagene LARK, bygg, brann, elektro, VVS, energi og miljø som deltar i prosjekter helt fra planleggingsstadiet sammen med arkitekt/kunde til prosjektering og oppfølging i byggefasen.

I samarbeid med våre ledere, vil du utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon. Som seksjonsleder har du en svært viktig rolle i forbindelse med utvikling av strategi for kompetanseutvikling, bidra i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet – og bidra til kunnskapsdeling mellom seksjonene.

Vi legger vekt på teambasert ledersamarbeid på tvers av både fag, roller og geografi.

Vi er opptatt av at du lykkes i ditt lederskap. Derfor får du også profesjonell lederstøtte i form av opplæring, karriereplanlegging og andre kurs som vil utvikle deg som leder. På den måten kan du og ditt team ha fokus på å håndtere faglige utfordringer, dele kunnskap og utvikle smarte løsninger for våre kunder.

Som seksjonsleder i COWI vil du også jobbe sammen med dine medarbeidere på våre prosjekter - på den måten får du også videreutviklet din egen fagkompetanse samtidig som forutsetningene for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet er gode.

DU SETTER KUNNSKAPSDELING OG UTVIKLING HØYT – OG HAR GODE EVNER TIL Å GJENKJENNE TALENT OG SETTE SAMMEN GODE TEAM

Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god på å få ansatte til å blomstre, skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI.

Handlekraft, løsningsorientert, kreativ, strukturert og initiativrik er egenskaper som vil være verdifulle for å lykkes i jobben.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du har interesse for å dele kunnskap og bidra til å utvikle dine medarbeidere
  • Du har en høyere teknisk utdannelse fra universitet eller høgskole
  • Du har eventuelt også en lederutdanning og/eller -erfaring
  • Du har minimum 3 års erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift
  • Du er forretningsforståelse og evne til å skape resultater
  • Du har stor handlekraft og gjennomføringsevne

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Siv Merete Øyen

Vice President Bygninger Midt- og Nord-Norge

Tlf: +47 951 11 588

Epost: simo@cowi.com

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 26. mai 2019. Arbeidssted vil være Tromsø. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: