Seksjonsleder for vårt fagmiljø innen Elektroteknikk - Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeOslo
Søknadsfrist30.11.2019

Vil du lede noen av Norges fremste ingeniører innen elektro-tekniske løsninger? Vi søker nå en engasjert og strukturert seksjonsleder til vårt fagmiljø innen elektroteknikk i Oslo!

Våre ingeniører jobber på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter, som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes flystasjon, Fornebubanen og nye sykehus landet rundt. Mange av våre prosjekter er flerfaglige, og vi jobber godt sammen for å levere det beste for COWI, kunden og samfunnet.

BLI LEDER FOR EN AVDELING MED DYKTIGE OG HYGGELIGE KOLLEGER
Som seksjonsleder i COWI blir dine hovedoppgaver å utvikle seksjonens medarbeidere, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse. I samarbeid med våre ledere vil du utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon. Du vil også ha en nøkkelrolle i utviklingen av strategi for kompetanseutvikling, samt delta i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet, og bidra til kunnskapsdeling mellom seksjonene.

I tillegg vil du jobbe sammen med dine medarbeidere på våre prosjekter - på den måten får du også videreutviklet din egen fagkompetanse, samtidig som forutsetningene for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet er gode.

Vårt fagmiljø innen Elektroteknikk i Oslo består i dag av nærmere 50 rådgivere, fordelt på to seksjoner, hvorav halvparten hører til i den aktuelle seksjonen. COWI har ca. 140 Elektrorådgivere totalt i Norge, og er et av landets ledende miljøer innen prosjektering av Elektro-tekniske løsninger for blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg.

DU TRIVES MED VARIERTE ARBEIDSOPPGAVER OG ER GOD PÅ Å SETTE SAMMEN TEAM
Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. For å lykkes i rollen må du kunne være klar og tydelig i din kommunikasjon, og trygg på din rolle som leder. Du er god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du har en høyere teknisk utdannelse fra universitet eller høgskole
  • Du har minimum 3 års erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift
  • Du har oversikt og innsikt i fagområdet elektroteknikk
  • Det er en fordel med lederutdanning og/eller -erfaring
  • Du er forretningsforståelse og evne til å skape resultater
  • Du har stor handlekraft og gjennomføringsevne

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er ett av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Tommy Lundegaard
Vice President
Tlf: +47 977 11 022

Vi vurderer søknader fortløpende, og ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, senest innen 30.11.2019. Arbeidssted vil være Oslo. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: