Seksjonsleder Elektro

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med til sammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist06.06.2021

Vi inviterer deg til å ta i bruk din faglige kompetanse og lederevner i en stilling hvor du som seksjonsleder vil jobbe både med faglig prosjektarbeid og som rådgivende ingeniør. For denne rollen trenger du relevant faglig bakgrunn og interesse for og evne til å lede andre mennesker. Er du vår nye Seksjonsleder Elektro? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Elektro & IKT

Som vår nye Seksjonsleder Elektro blir du en del av en avdeling som er i positiv utvikling og vi etablerer en ny seksjon for vårt fagområde Elektro. Stillingen er nyopprettet og innebærer personalansvar for 6-8 dyktige medarbeidere innenfor Elektro i bygg.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Daglig oppfølging av de ansatte i seksjonen
  • Tilbudsarbeid og kundeoppfølging
  • Medarbeidersamtaler og tilrettelegging for faglig utvikling av egne medarbeidere
  • Rekruttering og videre utvikling av seksjonen
  • Faglig ansvar og prosjektering av Elektro i Bygg

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Relevant faglig erfaring innenfor Elkraft i bygg
  • Erfaring fra bygg og anleggsbransjen, da gjerne rådgivende virksomhet. Gjerne ledererfaring, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden.
  • Fagutdanning på høyskole/universitetsnivå eller tilsvarende
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også har bransjeforståelse for de ulike fagfeltene innenfor Elektro og markedsutviklingen for disse.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 5000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 06.06. 2021.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Avdelingsleder Irene Strøm, tlf: +47 95792518, e-post: irene.strom@ramboll.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: