Seksjonsleder - Elektro

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeVest-Agder
StedKristiansand
Søknadsfrist27.01.2019

Avdeling Tekniske systemer i Kristiansand er i positiv utvikling, og vi trenger en ny seksjonsleder som kan lede og utvikle seksjonen videre. Stillingen innebærer personalansvar for 14 dyktige medarbeidere innenfor elektroteknikk med høy kompetanse på blant annet byggeledelse, kalkyler, funksjonsbeskrivelse, detaljprosjektering og tidligfaserådgivning. Avdelingen har i tillegg en seksjon for VVS og energifag.

Om stillingen

Stillingen som seksjonsleder vil være i kombinasjon med faglig prosjektarbeid som rådgiver. Du vil også bidra til å tilføre relevante oppdrag i avdelingen. I tillegg blir du sentral i å sikre god oppdragsgjennomføring, samt å sørge for kvalifisert bemanning i våre oppdrag. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Medarbeidersamtaler og tilrettelegging for faglig utvikling av egne medarbeidere
  • Daglig oppfølging av de ansatte i seksjonen.
  • Tilbudsarbeid og kundeoppfølging
  • Kontakt mot andre avdelinger i Rambøll-gruppen

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som gjerne har ledererfaring, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Du må ha relevant elektrofaglig bakgrunn og interesse for og evne til å lede andre mennesker. Erfaring fra rådgivende virksomhet er en fordel. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide gjennom andre
  • Evne til å tenke strategisk
  • Fagutdanning på høyskole/universitetsnivå eller tilsvarende
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings­ og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på Søk stilling ­knappen og følg instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: Avdelingsleder Tekniske systemer, Astor Rønnestad +47 91347941

Astor.ronnestad@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: