Seksjonsleder Bygningsfysikk og Energi, Trondheim

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeTrøndelag
Søknadsfrist05.07.2019

Vil du utvikle deg innen ledelse og fag og skape morgendagens bærekraftige løsninger for våre kunder? Våre ingeniører jobber på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter, som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter og nye sykehus landet rundt. Nå søker vi en seksjonsleder innen Bygningsfysikk og Energi i Trondheim. Er du klar for nye utfordringer?

DU FÅR LEDE UTVIKLINGEN AV SEKSJONEN GJENNOM NORGES MEST PRESTISJEFYLTE PROSJEKTER

Vår seksjon for bygningsfysikk og energi i Trondheim består av et ungt dynamisk team som jobber med spennende prosjekter over hele landet. Som seksjonsleder blir dine oppgaver å utvikle disse medarbeiderne for å levere bærekraftige løsninger til våre kunder, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse. Vårt fagmiljø innen bygningsfysikk i Trondheim er et av landets ledende miljøer innen blant annet planlegging av sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg. Din rolle blir også å delta inn i fagnettverket for å videreutvikle faget sammen med vår bærekrafts team over hele landet. Hos oss får du en unik mulighet til å prege bærekraftig utvikling av byggenæringen i Norge med mange gode kolleger.

I samarbeid med våre ledere, vil du utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon. Som seksjonsleder har du en svært viktig rolle i forbindelse med utvikling av strategi for kompetanseutvikling, bidra i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet – og bidra til kunnskapsdeling mellom seksjonene.

Som seksjonsleder i COWI vil du også jobbe sammen med dine medarbeidere på våre spennende prosjekter - på den måten får du også videreutviklet din egen fagkompetanse samtidig som forutsetningene for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet er gode.

DU ER FREMTIDSRETTET, UTVIKLINGSORIENTERT OG SAMFUNNSENGASJERT

Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god på å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI.

Din kompetanse:

  • Du har minimum 5 års erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift
  • Du har en høyere utdanning fra universitet eller høgskole innen bygningsfysikk/energi
  • Du har eventuelt også en lederutdanning og -erfaring
  • Du har interesse for å jobbe med og å utvikle dine medarbeidere
  • Du er forretningsforståelse og evne til å skape resultater
  • Du har stor handlekraft og gjennomføringsevne.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Vi er opptatt av at du lykkes i ditt lederskap. Derfor får du også profesjonell lederstøtte i form av opplæring, karriereplanlegging og andre kurs som vil utvikle deg som leder. På den måten kan du og ditt team ha fokus på å håndtere faglige utfordringer, dele kunnskap og utvikle smarte løsninger for våre kunder.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Petter Måløy

Vice President Bygninger

Telefon: +47 934 06 354

E-post: pmal@cowi.com

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 5. juli 2019. Arbeidssted vil være Trondheim. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: