Seksjonsleder Brannsikkerhet

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeOslo
Søknadsfrist09.06.2019

Har du brannteknisk erfaring og gode lederegenskaper, eller har du en lederspire i magen?

Vår solide kompetanse, kapasitet og pågangsmot har gitt oss de største og mest spennende prosjektene i hele landet. Vi er rigget for store satsninger og en rivende utvikling. Er du klar for å ta rollen som leder i seksjonen Brannsikkerhet, og sammen med oss bidra til at seksjonen når nye høyder?

Få en spennende og utfordrende arbeidshverdag i Multiconsult

I dag jobber våre rådgivere med prosjekter som Fornebubanen, Campus Ås, nye Deichmanske Bibliotek og nytt Munch-museum, store sykehusprosjekter, ny vannforsyning til Oslo, fremtidens kontorbygg og en rekke store skoleprosjekter. Vår prosjektportefølje gir oss en unik mulighet til å hele tiden utvikle oss og være kompetanseledende. Som leder for seksjonen Brannsikkerhet vil du bidra til at vi vinner mange flere av disse prosjektene i fremtiden og du vil eie etterspurte nøkkelressurser med vinner-CVer.

I fem til åtte år fremover har vi forpliktet oss til å bidra inn i det nye forsknings- og innovasjonssenteret for brannsikkerhet, "Fire Research and Innovation Centre" ledet av RISE Fire Research i Trondheim. Vi er et av få rådgiverselskap som har gått inn som partner i senteret, og er det rådgiverselskapet som bidrar med mest ressurser til senteret. Vi er også aktiv i utvikling av norske og internasjonale standarder. Vårt brennende engasjement i for faget gir oss en viktig stemme i bransjen og fantastiske utviklingsmuligheter for enkeltmedarbeideren!

Som leder for seksjonen Brannsikkerhet vil du få lederansvar for 18 kompetente og engasjerte brannrådgivere i Oslo som gleder seg til å ønske deg velkommen! I tillegg har seksjonen et tett samarbeid med alle øvrige brannrådgivere i selskapet, hvor vi bistår og utfordrer hverandre i utviklingen av enkeltprosjekter og fagområdet i sin helhet gjennom vårt veldrevne kompetansenettverk. De vi har ansatt fra andre selskaper, trekker frem vårt gode samarbeid på tvers av kontorsted, som et fortrinn som skiller oss fra våre konkurrenter.

Hvem er du?

Vi tror at du har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør, med noen års erfaring som brannteknisk rådgiver eller annen relevant bakgrunn. Uavhengig av kjønn, alder og bakgrunn tror vi at du er en erfaren leder, en lederspire og en teambygger som ønsker å lede an i den videre utviklingen av våre medarbeidere og fag. Høres dette ut som deg? Grip muligheten - bli en ledestjerne for morgendagens branntekniske rådgivning!

Vi tilbyr

Hvis du nysgjerrig på hva Multiconsult kan tilby deg, send en melding med kodeord « KARRIEREKAFFE» til 2065, så byr vår avdelingsleder John Erling Strand på en uformell prat og en kaffe nær deg!

Generell informasjon E-post: john.erling.strand@multiconsult.no

Tlf: +4790852887

Søk stilling

Vis flere stillinger: