Seksjonsleder Arkitektur

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist12.10.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse i en stilling hvor du blir en del av et sterkt tverrfaglig miljø.For denne rollen trenger du erfaring fra prosjektering innen arkitektur og et ønske om å jobbe med bærekraftige løsninger.Det er også en fordel med erfaring innen ledelse. Er du vår nye Seksjonsleder innen arkitektur? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling Arkitektur og Landskap

Som vår nye Seksjonsleder for den ene av to seksjoner med arkitekter blir du en del av ledelsen i Avdeling Arkitektur og Landskap i Trondheim. Vi består for tiden av 26 arkitekter og 8 landskapsarkitekter. Arkitektene er delt i to seksjoner hvor du vil ha personalansvar for ca halvparten av arkitektene.

Vi holder til på Nyhavna, i nye og trivelige lokaler tilpasset samhandling i et flerfaglig miljø som sitter samlet i bygget. Vi strekker oss etter fremtidsrettede og bærekraftige løsninger i et tverrfaglig perspektiv og kan tilby spisskompetanse som helhetlig integreres i vår design.

Prosjektene vi arbeider med er varierte og i ulik skala, selv om det i stor grad er undervisningsbygg og helsebygg over hele landet. De største prosjektene våre arbeider vi med i allianse med andre arkitektfirmaer, som bl.a Campus NTNU i Trondheim, Barne- og ungdomssjukehuset i Bergen (BUS), Ishavsbyen VGS i Tromsø og Nidarvoll og Sunnland skoler med idrettshall i Trondheim.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Ledelse og ressursplanlegging med personalansvar for ca 10-12 medarbeidere
 • Arkitekturprosjektering i alle faser
 • Prosjektledelse og prosjektstyring
 • Markedsarbeid, prosjekt-innhenting og kundeoppfølging

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Master i arkitektur/ sivilarkitekt eller tilsvarende, relevant utdanning
 • Erfaren bruker av Archicad og/eller Revit
 • God kontraktsforståelse
 • Gode organisatoriske evner
 • Nysgjerrighet og interesse for utvikling av faget
 • Evne til å jobbe i tverrfaglige team og gode samarbeidsevner
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også har god relasjonskompetanse, god kundekontakt og god forretningsforståelse, er initiativrik og selvstendig og har engasjement for bærekraftig arkitektur.

Velkommen til vår markedsenhet for bygg og arkitektur

Rambøll er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 5000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 12.10.20.

Har du spørsmål?

Kontakt Avdelingsleder Kari Hovin Kjølle, m: 93 20 68 05, e-post: kari.hovin.kjolle@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: