Foto: Lisa LöwenborgFoto: Lisa LöwenborgAdministrerende direktør Jens Brandin i Radisson Blu Atlantic Hotel. Foto: Lisa LöwenborgFoto: Lisa LöwenborgFoto: Lisa LöwenborgFoto: Lisa LöwenborgFoto: Lisa LöwenborgFoto: Lisa LöwenborgFoto: Lisa LöwenborgFoto: Lisa Löwenborg

Se gjenåpnede Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger

Denne uken åpnet Radisson Blu Atlantic Hote i Stavanger dørene igjen etter over ett år med totalrenovering til en verdi av 465 millioner kroner.

Det skriver Rezidor Hotel Group i en pressemelding torsdag.

– Det er fantastisk å kunne ønske alle medarbeidere, gjester og innbyggere velkommen tilbake til byens storstue. Vi gleder oss til å igjen gi hele Stavanger og resten av Norge mat-, kultur- og hotellopplevelser i verdensklasse, sier Jens Brandin, administrerende direktør ved Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger.

Rezidor Hotel Group og KLP har investert 465 millioner i oppussingen av Stavanger-hotellet.

Siden september i fjor har hotellet gjennomgått en omfattende totalrenovering. Hotellet har fått en helt ny resepsjon og nydesignede hotellrom, inkludert en duplex suite i øverste etasje. Hotellet har en totalkapasitet på mer enn 2.000 gjester. På nyåret åpner også en fornyet hotellrestaurant.

– Hotellet har alltid vært et kulturelt samlingspunkt, og med denne oppgraderingen satser vi på å igjen bli byens foretrukne møteplass. Derfor har vi lagt mye kjærlighet i å skape byens beste møte- og eventområder, samt det som trolig er Norges flotteste lobby, forteller hotelldirektøren.

Rezidor Hotel Group har investert omtrent 165 millioner kroner og KLP, gjennom sitt eiendomsselskap, har investert rundt 300 millioner kroner.

I løpet av få år vil Rezidor ha investert rundt én milliard norske kroner i oppussinger av flere Radisson Blu- og Park Inn by Radisson-hoteller i Norden. I tillegg investerer eierne av hotelleiendommene betydelige beløp i renoveringsprosjektene.

Stavanger-baserte LINK Arkitektur er ansvarlige for utformingen av nye Radisson Blu Atlantic Hotel, og Backe Rogaland har vært entreprenør i prosjektet.

– LINK Arkitektur har svært god lokalkunnskap. Det har vært viktig i utformingen av dette ikoniske hotellet da vi ønsker å bygge videre på hotellets tradisjonsrike og viktige historie, sier Ronald Smithjes, Regional Director Norway for Rezidor Hotel Group.