Salgssjef

Kynningsrud Prefab er komplett prefabentreprenør og produserer og leverer alle typer betong- og stålelementer som utgjør “ryggraden” i mange ulike bygningstyper. Vi har fabrikk i Uddevalla og Fredrikstad. 250 medarbeidere totalt i Prefabdivisjonen omsetter for rundt 500 millioner kroner i året. Vi har stort fokus på HMS - hos oss kommer helse, miljø og sikkerhet først.

Firma Kynningsrud Prefab
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfristsnarest

Kynningsrud Prefab søker SALGSSJEF.

Hovedoppgavene består i å lede og administrere salgsavdelingen. Salgssjefen tar, som en del av salgsapparatet, imot og behandler forespørsler, utarbeider løsningsforslag og forhåndsdimensjonerer betong- og stålkonstruksjoner. Tilbud utarbeides og følges opp som en del av den totale salgsprosessen. Salgssjefen deltar i selskapets overordnede prosjektplanlegging og er støtte for konstruksjonsavdelingen og prosjektavdelingen i ordreetableringsfasen. Salgssjefen holder seg alltid faglig oppdatert.

Hvem er du? Du er ærlig, redelig, lojal, omgjengelig og serviceinnstilt og skaper tillit hos kundene. Du må ha kunnskap om prefab byggesystemer i betong og stål, grunnleggende kunnskap om statikk og god kjennskap til TEK 10 (15) bygningsfysikk, lover og forskrifter. Erfaring med kontraktsjuss er en fordel. Digital kompetanse er en forutsetning. Du har mer enn 10 års relevant erfaring å vise til.

Vi tilbyr gode betingelser, utfordrende arbeidsoppgaver, dyktige medarbeidere og et godt arbeidsmiljø. Kontakt Rune Ramberg hos Searchpartner på telefon 911 56 911 for mer informasjon.

Skriftlig søknad med CV sendes Rune Ramberg hos Searchpartner, rune@searchpartner.no

Vis flere stillinger: