Salgssjef verktøy, festemidler og arbeidstøy (VFA)

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Optimera Sikring & Lås, Hansmark, Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

For ytterligere informasjon om selskapet, se www.optimera.no

Firma Optimera
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Optimera ønsker å styrke sin satsning på verktøy, festemidler og arbeidstøy og søker en offensiv salgssjef VFA med ansvar for gjennomføring ute. Stillingen inngår i Optimeras kategoriorganisasjon ved hovedkontoret, og du vil i denne rollen bidra til utvikling og gjennomføring av konseptet VFA i Norge. VFA konseptet har hatt en betydelig vekst siden lansering, og er godt posisjonert for videre vekst.

Hva innebærer rollen?

I denne rollen vil du ha direkte resultatansvar for definerte KPIer for fagområdet VFA og vil bidra til videre konseptutvikling/gjennomføring av konsepter. Du vil ha operativt oppfølgingsansvar for VFA-selgere, samt ansvar for kursing og kompetanseheving hos disse. Som salgssjef VFA vil du være ansvarlig for videreutvikling av rapportering, struktur og rutiner for salgsarbeidet innen ditt område, samt oppfølging av felles tjenester som f.eks containere. Du skal også sikre at salgs- og markedsaktiviteter blir gjennomført nasjonalt, regionalt og lokalt. Det vil påregnes utstrakt reisevirksomhet i rollen.

Er du den vi ser etter?

Vi er ute etter en med dokumenterbare resultater fra operativt salg og erfaring fra arbeid mot byggmestere, husprodusenter og/eller entreprenører. Vi tror du har evnen til å gjennomføre vedtatt konsepter og informere og involvere medarbeidere i en større og kompleks virksomhet. Vi ser også for oss at du har gode formuleringsevner både skriftlig og muntlig og er sterk på presentasjon og kommunikasjon.

Hva må til?

Vi ser etter en innflytelsesrik relasjonsbygger som har høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Det er viktig at du er resultatorientert og strukturert og trives i en hektisk hverdag. Vi tror også at du er initiativrik og serviceinnstilt ovenfor kunder, leverandører og kolleger.

I tillegg kjenner du deg igjen i verdiene våre: Offensiv, Profesjonell og Personlig.

Vi tilbyr

Videre tilbyr selskapet konkurransedyktige betingelser inkl. bransjens beste pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, bedriftsidrettslag, mm.

Kontakt

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i Orion & Partners AS:

Helge Frisch, mobil: 900 98 607

Emilie Holthe, mobil: 930 24 433

Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet er avtalt med den enkelte.

Søk stilling

Vis flere stillinger: