Salgskonsulent

Kvint I Blendex AS er en del av Fischer Group med opprinnelse i Danmark. Fischer Group består av en rekke selskaper med totalt ca. 170 ansatte i Danmark, Norge, Sverige og Baltikum.

Kvint I Blendex AS sine kunder består av både større bedrifter, offentlige institusjoner og private. Virksomheten har eksistert i snart 25 år og består av et team av dyktige og engasjerte medarbeidere som alle brenner for interiør og design. I Norge er vi 13 ansatte hvorav 5 er selgere.

Firma Jobzone for Kvint Blendex
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Er du en selger med estetisk sans?

Kvint I Blendex ser etter deg som er opptatt av kvalitet i alle ledd! Du er selvgående og synes det er motiverende å jobbe med løsningssalg. Du trives med å ha mange baller i luften samtidig, og liker å yte det lille ekstra som gjør at kundene gjerne anbefaler deg videre.

Du vil få ansvar for å selge kvalitetsprodukter innen solskjerming og gardiner til eksisterende og nye kunder. Det vil primært være prospektering og oppsøkende salg i Oslo regionen. Det blir viktig å samarbeide og utvikle gode relasjoner med kunder som f.eks. interiørarkitektene. Du vil jobbe både mot B2B og B2C markedet.

Vi ser det som en stor fordel om du er litt praktisk anlagt og har erfaring fra teknisk salg. Du er en dyktig rådgiver som motiveres av fornøyde kunder og gode prosesser. Du må være strukturert, initiativrik og løsningsorientert.

Kjenner du deg igjen? Da håper jeg du har lyst til å bli en del av Kvint I Blendex-teamet. Vi har det hektisk men gøy på jobb. Du får en hyggelig og uformell arbeidsplass med spennende utviklingsmuligheter. Har du bakgrunn fra kjøkken- eller møbelbransjen kan det vekte positivt. Du vil jobbe tett sammen med trivelige og profesjonelle kollegaer som har lang fartstid fra bransjen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og holder til i flotte og moderne lokaler på Løren med utsikt over hele Oslo!

Interessert? Send oss en velbegrunnet søknad og CV til oss. Vi lover å komme med en rask tilbakemelding. Har du spørsmål ta kontakt med partner i Jobzone Oslo, Gro Heitmann. Vi ser frem til å høre fra deg!

Gro Heitmann

Partner

Gro.Heitmann@jobzone.no

48 06 8397

Søk stilling

Vis flere stillinger: