Salgskonsulent Prosjekt

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Firma Optimera Proff
FylkeAgder
StedKristiansand
Søknadsfrist10.03.2020

Optimera Region Sør søker etter en dyktig og ambisiøs Salgkonsulent i prosjekt for våre bygg-entreprenør kunder.

Optimera er en stor aktør på leveranse av byggevarer til det profesjonelle markedet. Da vi stadig søker å ekspandere, søker vi etter deg, som kan være med på å forsterke laget vårt! Du er fremoverlent, en god kremmer, yter høy service og har struktur! Du bidrar til at vi vinner enda større markedsandeler i et hektisk og krevende prosjektmarked. Vi søker etter en person med generelt god IT-kompetanse og byggfaglig bakgrunn.

Arbeidsoppgaver:

  • Salg, prosjektering og kunderådgivning hovedsakelig til proffmarkedet
  • Bearbeide og utvikle nye kunder i samarbeid med salgsledelse og proffselgere
  • Pristilbud og oppfølging av tilbud
  • Sammenstilling av større prosjektleveranser

Kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Du god på generelle IT-verktøy som excel, dropbox og nettportaler
  • Sterkt skriftlig fremstilling
  • Du er sterkt salgsdrevet og har stor motivasjon til å være den beste selgeren
  • Strukturert og serviceinnstilt
  • Gode samarbeidsevner
  • Gjerne bygg-faglig bakgrunn

Sammen bygger vi vinnere!

I Optimera jobber vi etter tre verdier som skal gjenspeile alt vi gjør. Dette er verdier som våre kunder skal kjenne igjen når de er i kontakt med oss. Verdiene er:

OFFENSIVE - vi er fremoverlente, viljesterke, ?nner løsninger, tenker stort, gir jernet og tør å satse. At problemer er til for å løses. At ingen utfordring er for stor. At vi går rett på mål og tør der andre tviler.

PROFESJONELLE - vi kan det vi driver med. Vi har høy fagkunnskap i alle ledd. Vi har bred erfaring, lurer ingen og tar aldri snarveier på bekostning av kvalitet. Vi ligger langt fremme i bransjen på teknologi, nye løsninger, klima og energi. Summen er at vi oppleves å være til å stole på i alt vi sier og gjør.

PERSONLIGE - offensivt og profesjonelt må alltid balanseres med evnen til å bygge personlige relasjoner; til å forstå mennesker, bry oss om dem og by på oss selv. Det gjelder både i forholdet til kolleger, leverandører og kunder. Ingenting slår opplevelsen av å bli satt genuint pris på.

Ytterligere spørsmål om stillingen kan fås ved henvendelse til Salgssjef Jon Olav Dahl, tlf: 468 82 801.

Søk stilling

Vis flere stillinger: