Salgsingeniør

Jatak Kaupanger er en ledende produsent av takstoler og andre komplekse trekonstruksjoner til bygg og anlegg. Bedriften er en del av konsernet Are Treindustrier og har de senere år hatt betydelig vekst. Konsernet har i 2018 en omsetning på NOK 280 millioner. Bedriften er markedsledende innenfor utvikling, kompetanse, nytenking og produksjon. Det er investert betydelige midler i anlegg og ny teknologi og vi har tatt i bruk en ny industrihall for produksjon av elementer. Kombinert med en kompetent og motivert stab rigger Jatak Kaupanger seg for videre vekst i årene som kommer.

Firma Jatak Kaupanger
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist31.12.2018

Vi skal styrke vår avdeling i Bergen med

SALGSINGENIØR

Jatak Kaupanger er et selskap i sterk vekst og skal ansette selger med teknisk kompetanse og erfaring fra byggebransjen.

Du blir en viktig del av et motivert og kompetent salgsteam. Du er faglig sterk, har høy arbeidskapasitet, trives i et hektisk miljø og liker utfordringer. Du må være strukturert, målbevisst og kundeorientert. Det er en fordel om du har erfaring fra utarbeidelse av tilbud, kalkulering, forhandlinger og gjerne besitter gode relasjoner i bransjen.

Vi tilbyr en spennende og utviklende jobb med gode betingelser. Du får gode kollegaer i et selskap med en klar strategi og høye målsettinger. Arbeidssted blir Bergen.

For ytterligere informasjon se jatak.no, eller kontakt salgs-og markedssjef Lars-Kjetil Grinde, tlf 992 06 495. Send søknad med CV innen 31. desember til

lars-kjetil@jatakkaupanger.no

Vis flere stillinger: