Salgsingeniør Vestlandet

Vi i IMI Hydronic Engineering streber etter å skape verdi for våre kunder gjennom vår unike kunnskap om vannbårne systemer og ved å utvikle produkter og tjenester for å levere energieffektive løsninger og smart inne komfort til alle. Med våre produkter og tjenester kan du kontrollere inneklimaet med stor presisjon, og skape bærekraftige, komfortable og energieffektive bygninger å bo og jobbe i. Vi er ett av flere selskaper i IMI PLC – et verdensomspennende industrikonsern som i årtier har fokusert på optimering av vannbårne anlegg innen en rekke sektorer og bruksområder. Konsernet omsatte globalt for rundt 20 milliarder kroner og er notert på London-børsen.

FirmaIMI Hydronic Engineering
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist28.08.2022

Vi ser etter en fagnerd som vil jobbe med salg!

Klarer du å øke salget og lønnsomheten av IMI Hydronic Engineerings produkter distriktet Ålesund til Haugesund?

Du vil selv komme til å planlegge og ha stor innflytelse på din egen hverdag. Du jobber alene i ditt eget distrikt, men er en del av et salgsteam i Norge. Det stilles derfor krav til selvstendighet, initiativ, struktur/orden og gjennomføringsevne. Du har gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig og har en markedsrettet innstilling. På en naturlig måte kunne omgås både rørleggere og daglige ledere og dine relasjons- og salgs egenskaper er meget gode. Du kan representere oss på en god måte, og det bor nok en rakrygget liten kremmer i deg.

Du må ha passion for det du jobber med, alltid være på jakt etter prosjekter, og trigges av de gode salgene.

Hovedoppgave og mål:

  • Bygge relasjoner mot bransjen gjennom aktivt salgsarbeid overfor rørentreprenører og VVS-grossister.
  • Du vil være en aktiv rådgiver og supportledd for våre kunder og gi kvalifisert veiledning spesielt på teknisk nivå.
  • Du må trives med reising siden de fleste ukedager vil bestå av kundebesøk. Stillingen innebærer reiseaktivitet til eksisterende og nye kunder i det aktuelle området.
  • Fortrinnsvis VVS Teknisk kompetanse som rørlegger, mester eller fagskoleingeniør KEM. Relevant erfaring over tid, kan kompensere formell utdannelse.

Vi tilbyr en stilling i et selskap i vekst, som er fremoverlente og streber etter å skape verdi for våre kunder. Vi en en fin gjeng med stor takhøyde, som ønsker en kultur med å spille hverandre gode. Gode betingelser og lønn, ikke minst en trygg og fin arbeidsgiver.

Høres det ut som vi skal snakke med deg? Send din CV til oss, og vi vil ta kontakt. Ved spørsmål send mail til vår rådgiver Pernille Snustad-Setsaas, pernille@srekruttering.no, eller ring tlf 45813681. Alle henvendelser er konfidensielle, og kan ved behov også sensureres overfor oppdragsgiver inntil senere fase av rekrutteringsprosessen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: