Salgsingeniør / Account Manager Møre og Romsdal, Trøndelag og Nord-Norge


Bürkert konsernet er et tysk familieid selskap som ble grunnlagt i 1946 og er en av de ledende aktørene innen 'Fluid Control Systems'. Konsernet omsetter for 500 Mill. Euro og har 2500 ansatte. Vi har fabrikker i Tyskland og Frankrike, med datterselskaper i 40 land. Bürkert Norway AS ble startet i 1981 og har i dag 8 ansatte og omsatte i 2017 for 31 Mill. NOK. Kontoret ligger på Skjetten, mellom Oslo og Gardermoen.

Firma Burkert Norway
FylkeFlere fylker, Akershus
Søknadsfrist25.11.2018

VELKOMMEN TIL VÅR SPENNENDE VERDEN - VI SØKER SALGSINGENIØR / ACCOUNT MANAGER - MØRE OG ROMSDAL, TRØNDELAG OG NORDNORGE

Måling og regulering: når det dreier seg om å styre og regulere væsker og gasser, er vi klare - som leverandør av avanserte produkter, som problemløser med sans for de tekniske detaljer og helheten, og som partner, som kan tilby kvalifisert rådgivning. Vårt produktprogram går fra magnetventiler og pneumatisk styrte prosessventiler til sensorer for nivå, flow, trykk, pH, ledningsevne og temperatur. Vi arbeider hele tiden målrettet for å oppfylle markedets krav og spesifikasjoner, for å være i forkant med utvikling av våre produkter, slik at du trygt kan stole på oss som leverandør.

Som salgsingeniør / account manager skal du betjene nye og eksisterende kunder på Nordvestlandet, Trøndelag og Nord-Norge (Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark). Kundene finner du i alle typer bedrifter med installasjoner hvor det er rør og tanker. Du arbeider fra hjemmekontor i distriktet, eller fra kontoret på Skjetten.

For å lykkes i stillingen må du være selvstendig og ha interesse for tekniske produkter. Du bestemmer selv din arbeidsdag, og vet hva som skal til for å lykkes.

VI ØNSKER AT DU:

  • er fagutdannet automatiker / automasjonsmekaniker, helst med noe teoretisk påbygg
  • jobber strukturert og målrettet, og liker utfordringer
  • har salgserfaring - et nettverk i bransjen og kan vise til gode resultater
  • kommuniserer godt på norsk og engelsk

HOS OSS FÅR DU:

  • en meget spennende og variert jobb med mange fasetter av salg, kundetyper og produkter
  • spennende produkter hvor det kontinuerlig utvikles nye optimaliserte varianter, men også helt nye produkter som sette nye standarder i markedet
  • jobbe i et internasjonalt konsern, med produkter som er et resultat av tysk grundighet og krav, tilpasset sitt område
  • store muligheter for personlig og faglig utvikling

Søknader vurderes og behandles fortløpende.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Trond Stensbøl (932 63 112) eller Stig Solberg (916 35 552) hos IMPACT AS.

Søk stilling

Vis flere stillinger: