Salgsdirektør / Chief Commercial Officer

Steni har siden etableringen i 1965 levert fasadeplater som gir unike og varige arkitektoniske uttrykk med høy kvalitet. Platene er basert på steinkompositt og har egenskaper som arkitekter, byggherrer, entreprenører og forhandlere setter pris på. Hovedmarkedet er Norge, men vi har også en betydelig eksport til en rekke europeiske land. Vi har egne salgsselskap i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Nederland. Steni har ca. 110 ansatte, og en omsetning på drøyt NOK 260 mill. Produksjonen er lokalisert i Larvik kommune i Vestfold. Investeringsfondet Accent Equity Partners AB er største eier, og har sammen med styret og ledelsen ambisjoner om betydelig vekst for selskapet.

Våre verdier; respekt, nytenkning, kvalitet og kundeorientering, veileder oss i hvordan vi driver virksomheten og samarbeider både internt og eksternt.

Firma Steni
FylkeAkershus, Vestfold
StedStabekk, evt Larvik
Søknadsfristsnarest

Steni AS er inne i en spennende utviklingsfase og søker en erfaren og proaktiv Chief Commercial Officer som liker å jobbe mot ambisiøse, men realistiske mål. Vi søker en dyktig leder med stor gjennomføringsevne og som trives i spennet mellom det strategiske og det operative. Rollen har en sentral posisjon i selskapets toppledergruppe og rapporterer til CEO.

Arbeidsoppgaver

I stillingen som Chief Commercial Officer vil du ha et overordnet ansvar for salgsselskaper i Norden og Nederland samt avdelingene Product Management, Technical & Customer support.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Ledelse og coaching av mellomledere
 • Delta i kundemøter og oppfølging av kunder
 • Kontraktsinngåelse og -forhandlinger med flernasjonale aktører
 • Oppfølging av salgslinjen på en strukturert og motiverende måte
 • Videreutvikle og implementere salgsstrategien
 • Utvikle og optimalisere salgs- og ordreprosesser
 • Analyser av salg- og markedsforhold for utvikling av effektive strategier
 • Oppfølging av produktledelse og -utvikling
 • Budsjettering, rapportering og prognoser

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har erfaring fra tilsvarende rolle med dokumentertbare resultater. Du bør ha høyere utdannelse innen økonomi, salg, marketing el. Du har god IT-kompetanse og erfaring i bruk av CRM-systemer. Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk er en forutsetning.

For å lykkes i denne rollen må du ha en involverende og tydelig lederstil. Du bør også være handelkraftig og ha en god gjennomføringsevne. Din arbeidshverdag vil preges av høyt tempo og høye krav til måloppnåelse og det er derfor viktig at du evner å prioritere og delegere. Du bør ha gode analytiske evner og jobbe målrettet og strukturert, samtidig som du er nytenkende og har fokus på kontinuerlig forbedring og utvikling.

Språk

 • Norsk
 • Engelsk

Vi tilbyr

Du får en meget sentral rolle i et selskap med en god markedsposisjon og ambisjoner om betydelig vekst.

Arbeidssted vil være ved vårt salgskontor på Stabekk. Om ønskelig kan stillingen også plasseres ved vårt hovedkontor på Steinsholt i Larvik.

Andre opplysninger

Reisevirksomhet: Noe reisevirksomhet må påregnes

Kontaktinfo

Spørsmål om stillingen rettes til Skagerak Consulting ved Erik Aasmundtveit, Seniorrådgiver (+47) 414 31 938 eller
Jan Inge Hiorth, Seniorrådgiver (+47) 911 10 038.

Søk stilling

Vis flere stillinger: