Salgsansvarlig bygg og anlegg

Transportsentralen Oslo AS ble etablert i 1927 og besitter over 90 års erfaring med levering av transporttjenester. Transportsentralen Oslo i dag har mer enn 300 biler som daglig utfører ulike veibaserte transportoppdrag i og ut fra Oslo og Østlandsområdet. Vi betjener kunder med budbil, skapbil, tippbil, kranbil og spesialbiler som ADR, kjøl&frys, varme m.m.

I samarbeid med våre kunder utvikler vi også skreddersydde transportkonsepter etter behov. Utover kontoret i Oslo er vi representert i Moss ved Moss Transportforum AS og i Porsgrunn ved Blå Kurer AS.

Les mer: www.transportsentralen.no

Firma Transportsentralen Oslo
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Transportsentralen skal styrke laget med en drivende dyktig salgsansvarlig for bygg og anleggsbransjen. Du vil ha et bredt salgsansvar fra aktivt tilleggs- og mersalg direkte mot bygge- og anleggsplass, til strategisk prosjektsalg i dialog med entreprenører, prosjektledere og leverandører.

Målet for rollen er å tilby og levere effektive transport- og logistikkløsninger som dekker kundens behov. Gjennom ditt proaktive arbeid sørger du for oppfølging og videreutvikling av eksisterende kundeforhold samt etablering av nye kunderelasjoner. Ditt bidrag vil også styrke vår salgsavdeling når det gjelder struktur, mål og kundesystemer.

Vi ser etter deg som har en lidenskap for bil, motor og anleggsvirksomhet. Vi tror rett person har en høyere utdanning innen økonomi eller tekniske/byggfag og noen års salgserfaring fra B2B i nærliggende bransje. Du er nysgjerrig og sosial med gode samarbeidsevner. Du liker å jobbe strukturert og planmessig og bruker digitale verktøy for å nå dine mål. Du har et stort engasjement og er løsningsorientert i ditt samarbeid med kunder og kollegaer.

Transportsentralen Oslo har fokus på kvalitet, HMS og sikkerhet og kan tilby sine kunder løsninger som tilfredsstiller miljø og bærekraftsmål.

Interessert? Ved eventuelle spørsmål ta gjerne kontakt med Monica Strysse, mobil +47 971 00 769 eller Christian Høie Lie, mobil +47 984 84 870. Søknad med CV sendes snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: