Jarle Ruud tar over som daglig leder i MjøsPlan. Foto: MjøsPlan

Ruud ny leder i MjøsPlan

Fra 1. september tar Jarle Ruud over som daglig leder i MjøsPlan.

Det skriver MjøsPlan i en pressemelding tirsdag.

Selskapet holder til i Moelv, og leverer rådgivning og salg av tjenester innenfor områdene Byggesøknader, Arealplaner, Oppmåling, Landskap, Kart og 2D/3D-presentasjon.

Jarle Ruud, som tirsdag tok over jobben som daglig leder i MjøsPlan, kommer fra oljeserviceselskapet Petroleum Geo-Services, hvor han har hatt ulike lederstillinger de siste 16 årene.

Ruud er utdannet sivilingeniør fra NTNU, med tilleggsutdannelse innenfor økonomi og strategi, heter det i pressemeldingen.

Grunder og eier av MjøsPlan, Even Sjøli, vil etter mer enn 14 år som daglig leder gå over i en stilling som avdelingsleder for oppmåling og prosjektering, hvor han i større grad vil fokusere på forretningsutvikling, skriver MjøsPlan i pressemeldingen.

– Jeg ser fram til å ta fatt på oppgaven som leder i MjøsPlan. Det er spennende vekstfirma med en bred og solid kompetanse. Vi skal utvikle kundebasen videre, samtidig som vi skal fortsette å levere den kvaliteten vi er kjent for til våre samarbeidspartner, uttaler Jarle Ruud i meldingen.