Robert Norbeck tar over som konsernleder i TW Gruppen. Arkivfoto: Haakon Hoseth / Feiring

Robert Norbeck tar over som konsernleder i TW Gruppen. Arkivfoto: Haakon Hoseth / Feiring

Robert Norbeck er ny konsernleder i TW Gruppen

Robert Norbeck tar over som konsernleder i masseforvaltningskonsernet TW Gruppen fra 1 mars.

Det skriver TW Gruppen og eier Tom Wilhelmsen i en pressemelding tirsdag.

– TW gruppen vokser, og med det nye vaskeanlegget for forurensede masser på Disenå på plass og i drift fra medio februar, så ser vi behovet for å strukturere konsernet ytterligere. Jeg er derfor veldig glad for at Robert har takket ja til stillingen som konsernleder i konsernet, sier Wilhelmsen i meldingen.

Norbeck går fra stillingen som daglig leder i Feiring Bruk, en stilling han tiltrådte i mai i fjor etter å ha vært daglig leder i Feiring Asfalt.

– Robert har med sin ingeniørbakgrunn og sin over 25 års lange erfaring fra ledelse i flere anleggselskaper vist at han har de egenskapene som skal til for å heve TW Gruppen enda et hakk i vår reise mot en grønnere hverdag, sier Wilhelmsen.

– Med Massebalanse Norge oppe og går på Disenå, nye hurtigladere for elektriske lastebiler både hos massebalanse Oslo og Massebalanse Norge, nye Volvo FMX Electric tippsemier på plass, så viser TW Gruppen at man tar det grønne skiftet på høyeste alvor, og jeg ser virkelig frem til å få lov til å jobbe med en aktør som til de grader går i front, kommenterer Norbeck.