Robert Mentzoni Lund

Robert Mentzoni Lund ny distriktssjef i GK Inneklima

Robert Mentzoni Lund blir ny distriktssjef i distrikt Nord Norge nye bygg i GK Inneklima. Han tiltrer stillingen 1. februar.

Lund er utdannet VVS-ingeniør fra NKI (1995), og har lang erfaring som leder innen tekniske fag. Tidligere har han blant annet vært med på å bygge opp en avdeling i Hammerfest for Caverion (tidligere YIT). Lund har i tillegg erfaring som prosjektleder innenfor VVS-faget. Han går til GK Inneklima fra stilling som Eiendomssjef i Pellerin AS.

– Vi ser fram til å få Lund med på GK-laget. Distrikt Nord Norge nye bygg er en del av Region Nord som har 230 dyktige medarbeidere i 6 distrikter, 20 avdelinger og på 12 kontorsteder i fylkene Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. Lund er en resultatorientert og kompetent leder og lagspiller med et solid verdigrunnlag. Jeg er trygg på at han vil bidra til å løfte distriktet og regionen, sier regionsdirektør i Region Nord, Robert Walnum Skjervstad.

– Jeg ser fram til å bidra i den videre utviklingen av distriktet, sammen med dyktige ledere og medarbeidere, og gleder meg til å ta fatt på denne oppgaven, sier Robert Mentzoni Lund.

Lund tiltrer stillingen 1. februar og vil ha kontorsted i Tromsø.