Alsaker Stål flyttet til nye lokaler på Storebotn på Askøy i sommer. Foto: Alsaker Stål.

Rexir Bygg kjøper Alsaker Stål

Aksjonærene i Rexir Bygg og Alsaker Stål er enige om at Rexir Bygg kjøper alle aksjene i Alsaker Stål. Alsaker vil med dette inngå byggentreprenørkonsernet som fra før består av Hindenes Unneland & Juvik og Entreprenør Magnar Sivertsen.

Alsaker Stål AS ble etablert allerede i 1899 og er et velrennomert og solid firma. Selskapet blir en god tilvekst og et godt supplement inn i byggentreprenørkonsernet under Rexir Bygg AS. Alsaker Stål har utviklet seg til å bli en effektiv og moderne bedrift og har nylig flyttet inn i moderne lokaler i Storebotn på Askøy, skriver Rexir Bygg i en pressemelding.

– Vi er særdeles godt fornøyd med at Alsaker Stål blir en del av vårt konsern. Dette vil komplettere og styrke gruppen vår både med hensyn til rehabilitering av bygg og med hensyn til nybygg, sier daglig leder i Rexir Bygg Jarle Odland.

Konsernet består fra før av Entreprenør Magnar Sivertsen AS, som har spesialisert seg på større grunn- og betongoppdrag, samt Hindenes Unneland & Juvik AS, som har spesialisert seg blant annet på rehabilitering av boligblokker og forretningsbygg, i tillegg til tømmerarbeider på ulike typer nybygg.

Tore Fyllingen, styreleder i Alsaker Stål, er svært tilfreds med at selskapet nå blir en del av Rexir-konsernet.

– Det blir både spennende og inspirerende å bli en del av dette konsernet som kommer til å sette fokus på utnyttelse av synergier og vekst, sier han.

– Det å få inn et selskap som har spesialisert seg på prosjektering og bygging av stålkonstruksjoner og industribygg, balkonger og baldakiner, samt smedarbeid for blant annet trapper og rekkverk, passer perfekt inn i vår organisasjon og er helt i tråd med vår vekststrategi, sier styreleder I Rexir Bygg AS, Jan Olav Jørgensen.