CEO i Rental Group, Erik Sollerud, sier oppkjøpet er gjort etter en grundig vurdering av virksomhetene.

 CEO i Rental Group, Erik Sollerud, sier oppkjøpet er gjort etter en grundig vurdering av virksomhetene.

Rental Group kjøper Agder Gruppen AB og Steens T&E Verkstad

Rental Group har kjøpt 100 prosent av aksjene i de to svenske virksomhetene Agder Gruppen AB og Steens T&E Verkstad AB.

– Selskapene var eid av konkursboet etter Agder Gruppen i Norge, og har vært i tilnærmet normal drift etter konkursen i Agder Gruppens norske virksomheter, skriver Rental Group i en pressemelding.

Ifølge CEO i Rental Group, Erik Sollerud, er oppkjøpet gjort etter en grundig vurdering av virksomhetene.

– Vi har vært i forhandlinger med boet etter Agder Gruppen siden 8. mai, og vi vurderte tidlig de svenske selskapene som interessante. Agder Gruppen AB og Steens T&E Verkstad AB vil tilføre oss kapasitet og viktig kompetanse for å kunne vokse videre i det svenske markedet. Dette vil åpenbart styrke vår allerede etablerte virksomhet i Sverige da vi nå får med oss en stor gruppe med dyktige ansatte som kjenner markedet godt. Videre vil det gi oss en høyere veksttakt, styrke våre servicetjenester, og ikke minst vil vi bli en enda sterkere løsningsleverandør i Sverige, sier Sollerud i en pressemelding.

Rental Group består av den norske utleievirksomheten Rental Group Norway AS og har hovedkontor på Lysaker, samt utleieavdelinger ulike steder i Norge. I tillegg har konsernet spesialistselskapene Rental Group Mobility AS, Rental Group Crane AS og Rental Group Trading AS, samt Rental Group Sweden. Sollerud er overbevist om at oppkjøpet vil å styrke og komplementere konsernets satsing i Sverige.

– Agder Gruppen AB og Steens T&E Verkstad AB har flere pågående avtaler med kunder, og dette skal vi bygge videre på. Vi har som kjent en betydelig maskinpark i Norge, og ikke minst har vi høy og bred kompetanse i egen organisasjon som fortsatt vil jobbe tett på tvers av landene. Vi ser også store muligheter innenfor nullutslippsløsninger i det svenske markedet. Totalt sett vil oppkjøpet av de to svenske virksomhetene styrke og komplementere vår virksomhet både i Norge og Sverige, sier Sollerud.