Illustrasjonsfoto

Rendra signerer rammeavtaler med Norconsult og Hjellnes Consult

De to rådgiverselskapene Norconsult og Hjellnes Consult har begge nylig inngått rammeavtaler med Rendra og deres BIM-løsninger. 

Hjellnes har valgt Rendra som dialog- og visualiseringsverktøy til bruk i prosjekteringsfasen, i koordineringsmøter på kontoret så vel som ute på byggeplassen.

- Stadig flere aktører i byggenæringen tar i bruk BIM i hele verdikjeden, noe vi også merker hos oss, sier Kristin Omholt-Jensen, daglig leder i Rendra.

- Det synes som om vi har laget en et godt dialog- og visualiseringsverktøyet for bruk i hele verdikjeden, men kanskje spesielt for prosjekterings- og byggefasen. Vi ønsker å bidra til at byggebransjen skal nå sine mål om store kostnadsbesparelser ved å inkludere de som jobber utenfor kontoret, sier Omholt-Jensen.

Hun understreker at dette er to viktige avtaler for selskapet og 2017 skal ha begynt bra.

- Vi startet med Backe Entreprenør og GK Gruppen og er veldig stolte av at vi nå har fått tillit fra Hjellnes og Norconsult. Det er godt å få tillit og litt skryt etter flere år med mye arbeid, legger Omholt-Jensen til.

- Vi har i 2017 bygget inn merverdi i produktet og Rendra O tilbyr nå også en ny prosjekthotell-løsning som sammenstiller og visualiserer IFC filer på håndholdte enheter. I tillegg bygger vi opp relevant kompetanse i organisasjonen, sier Omholt-Jensen som er stolt av å ha fått Ole Kristian Kvarsvik om bord.