Rekrutteringsrådgivere med sans for utfordringer - Senior rådgiver bygg/energi

Techconsult AS er et norsk selskap som tilbyr konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen de tekniske og prosjektadministrative fagområdene.

Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Molde i Norge samt Teesside (Newcastle) i Storbritannia.

Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Offshore, Bygg og Anlegg, Energi, Skip og Industri samt offentlige og halvoffentlige foretak.

Firma Techconsult
FylkeAkershus
StedAsker
Søknadsfristsnarest

Hva du enn har hørt om rekrutterings- og bemanningsbransjen, glem det!

Nå har du sjansen å slutte deg til et respektert, dynamisk og fremgangsrikt konsulent- og rekrutteringsselskap og lære deg hvordan vårt selskap jobber på et seriøs, ansvarlig og profesjonell måte. Har du de kvalifikasjonene vi er på jakt etter, vil vi gi deg mer enn nok rom for å utvikle deg videre innen bransjen.

Bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber.

I mer enn 20 år har Techconsult vellykket plassert profesjonelle mennesker innen tekniske og prosjektadministrative områder til en rekke markedsledende selskaper innen olje & gass, produksjons- og maritim industri, bygg & anlegg og energi. Techconsult har 3 kontorer i Norge og et i Storbritannia. Vi er solide, har hatt en positiv utvikling gjennom mange år og vokser videre.

Med andre ord, et godt sted å lære mer om en spennende og dynamisk bransje.

Selvstendighet og påvirkning

Som rekrutteringsrådgiver er din jobb å bygge tette og gode relasjoner til kunder, konsulenter og kandidater for på best mulig måte å finne de riktige personene til å gjøre jobben. Dette omfatter alt fra å ivareta gode relasjoner og samarbeid mot våre kunder til å intervjue og kartlegge den enkelte person og søkers kompetanse og personlige egenskaper.

Du vil være en viktig del av et uformelt og selv-motiverende team, så rikelig med hjelp er tilgjengelig om du trenger det, men du vil ikke bli detaljstyrt i alle ledd. Hos oss går ting fort, så vi tror på å gi våre ansatte uavhengighet og påvirkning på sin egen arbeidssituasjon slik at man kan planlegge sitt eget arbeid skikkelig og oppnå resultater.

Spør når du trenger det, ha troen på deg selv og stå på så vil du trives hos oss.

Bakgrunnen vi er på jakt etter.

Vi er egentlig ganske åpen på hvilke bakgrunn du har. Du kommer kanskje fra et bemanningsselskap, men er på jakt etter en bedre måte å arbeide på? Eller kanskje er du ingeniør med ønske om å jobbe mot tekniske bransjer på en annen måte?

Mer enn noe annet må du overbevise oss om at du er sosial og glad i å kommunisere med andre mennesker. Hvis du liker å snakke med mennesker og ta deg tid til å forstå hva som driver og motiverer dem, har du et godt utgangspunkt for å finne rett person til rett plass.

Ut over dette vil det naturligvis være viktig at du har bransjekunnskap innen olje & gass eller bygg/energi- sektoren, har gode allmenne datakunnskaper og både snakker og skriver norsk og engelsk flytende og uanstrengt.

Finn ut mer

Vi tilbyr markedsmessige lønnsbetingelser, gode forsikringsordninger og resultatorienterte bonuser. Vi er lokalisert i moderne kontorer sentralt i Asker med gode parkeringsmuligheter.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med regionleder Marianne Koppang på +47 900 92 601, marianne.koppang@techconsult.no eller daglig leder Ronny Meyer på telefon+47 901 90 223, mail ronny.meyer@techconsult.no

Søk her

Vis flere stillinger: