Rekrutteringsrådgiver

Bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber

I mer enn 20 år har Techconsult plassert dyktige og profesjonelle mennesker innen tekniske og prosjektadministrative områder til en rekke markedsledende selskaper innen olje & gass, produksjons- og maritim industri, bygg & anlegg og energi. Techconsult har 3 kontorer i Norge og et i Storbritannia. Vi er solide, har hatt en positiv utvikling gjennom mange år og vokser videre. Med andre ord, et godt sted å lære mer om en spennende og dynamisk bransje.

Firma Techconsult
FylkeVestland, Rogaland
StedBergen eller Stavanger
Søknadsfristsnarest

Rekrutteringsrådgivere med sans for utfordringer

Vi ønsker å forsterke vårt team med flere ressurssterke rådgivere.

Rådgiver salg og rekruttering tekniske fagområder - Bergen eller Stavanger

Nå har du sjansen å slutte deg til et respektert, dynamisk og fremgangsrikt konsulent- og rekrutteringsselskap og lære deg hvordan vårt selskap jobber på en seriøs, ansvarlig og profesjonell måte. Har du de kvalifikasjonene vi er på jakt etter, vil vi gi deg mer enn nok rom for å utvikle deg videre innen en spennende bransje.

Selvstendighet og påvirkning

Som rekrutteringsrådgiver innenfor tekniske fagområder vil din jobb være å bygge tette og gode relasjoner til kunder, konsulenter og kandidater for på best mulig måte å finne de riktige personene til å gjøre jobben. Dette omfatter alt fra å ivareta gode relasjoner og samarbeid mot våre kunder til å intervjue og kartlegge den enkelte person og søkers kompetanse og personlige egenskaper.

Du vil være en viktig del av et uformelt og selv-motiverende team, så rikelig med hjelp er tilgjengelig om du trenger det, men du vil ikke bli detaljstyrt i alle ledd. Hos oss går ting fort, så vi tror på å gi våre ansatte uavhengighet og påvirkning på sin egen arbeidssituasjon slik at man kan planlegge sitt eget arbeid skikkelig og oppnå resultater.

Spør når du trenger det, ha troen på deg selv og stå på, så vil du trives hos oss.

Bakgrunnen vi er på jakt etter

Vi søker deg som enten har ingeniørutdannelse, erfaring fra teknisk salg eller et annet bemanningsselskap, men på jakt etter en bedre måte å arbeide på og større utfordringer. Kjennskap til å jobbe med tekniske fagområder fra før er dermed en stor fordel.

Mer enn noe annet må du overbevise oss om at du er sosial og glad i å kommunisere med andre mennesker. Hvis du liker å prate med folk og ta deg tid til å forstå hva de kan, og hva som driver og motiverer dem, har du et godt utgangspunkt for å lykkes.

Ut over dette vil det naturligvis være viktig at du har bransjekunnskap innen olje & gass, industri eller bygg/energi- sektoren, har gode allmenne datakunnskaper og både snakker og skriver norsk og engelsk flytende og uanstrengt.

Finn ut mer

Vi tilbyr markedsmessige lønnsbetingelser, gode forsikringsordninger og resultatorienterte bonuser. Vi er lokalisert i nye, moderne kontorer med gode parkeringsmuligheter og god offentlig kommunikasjon.

For mer informasjon, ta kontakt med daglig leder Ronny Meyer på +47 901 90 223, ronny.meyer@techconsult.no eller ledende rådgiver Eldfrid Vågane på telefon+47 930 02 152, eldfrid.vaagane@techconsult.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: