Jan Arild Kingswick. Foto: HRP

Rekordtall for HRP i 2020

HRP kan se tilbake på sterk vekst i både omsetning og resultat for 2020.

Omsetningen endte på 479,5 millioner kroner og resultatet før skatt ble 47,2 millioner, og begge deler er rekord, skriver de i en melding.

- Både i 2019 og 2020 har vi satt rekorder både på topp og bunnlinjen. At vi fikk dette til i 2020, der Covid-19 selvsagt har preget driften hos oss, er vi både ydmyke og stolte over. Spesielt stolt er vi av vår kjernekapital, som er alle våre dyktige og engasjerte medarbeidere Vi satser fortsatt friskt på å utvikle selskapet og etablerte nye tjenester også i 2020. Disse hadde vi ikke forventet skulle gi positive resultater i 2020, men føler oss trygge på at vår satsing på sikkerhetsrådgivning og bærekraft vil styrke selskapet ytterligere fremover, sier administrerende direktør Jan Arild Kingswick i HRP i en pressemelding.

- Jeg var både spent og bekymret da Covid-19-situasjonen rammet for litt over et år siden, men er imponert over hvordan våre 400 ansatte har taklet situasjonen. Det viser at vi ikke bare har høyt kompetente ansatte. Vi har også ansatte som viser at de raskt tilpasser seg når det er behov for det, sier Kingswick.

Ved årsskiftet fikk HRP nye eiere, da svenske Broviken tok over Lonships posisjon som hovedeier. De fikk med seg samtlige ledere i selskapet inn på eiersiden. Broviken signaliserte at de har til hensikt å styre mot børsintroduksjon i løpet av 4-5 år.

- Broviken eier en rekke spennende selskaper, blant annet vår svenske tvilling Forsen AB. Jeg ser fram til at restriksjonene i forbindelse med Covid-19 blir lempet. Det vil åpne nye muligheter for et tettere samarbeid over kjølen, sier Kingswick i meldingen.