Næringsforeningen og Adecco delte torsdag ut prisen for Årets ledertalent i Trondheimsregionen til Thomas Reinertsen. Foto: Næringsforeningen i Trondheimsregionen

Reinertsen årets ledertalent i Trondheimsregionen

Thomas Reinertsen, direktør for divisjon Olje & Gass i Reinertsen, ble utropt til årets ledertalent i Trondheimsregionen.

Det skriver Næringsforeningen i Trondheimsregionen (NiT) i en pressemelding fredag.

Det er første gang prisen deles ut, og er et samarbeid mellom NiT og Adecco.

– Vi trenger både lysende ideer, ukuelig guts og fremsynt og engasjerende lederskap for at samfunnet vårt skal utvikles på en positiv måte. Disse egenskapene har juryen for Årets ledertalent i Trondheimsregionen møtt i fullt monn hos de 23 kandidatene som var nominerte for 2015, skriver NiT i pressemeldingen.

23 nominerte etter hvert snevret inn til ti finalister. Av de ti finalistene var sju menn, og tre var kvinner.

Juryen mener at årets prisvinner, Thomas Reinertsen, over lang tid har vist en god evne til å balansere ledelse av en bedrift med både høykompetanse og produksjon.

– Thomas leder en virksomhet som ikke bare er av stor betydning i og for regionen, men som også har et nasjonalt og internasjonalt nedslagsfelt, uttaler juryen.

I pressemeldingen skriver NiT at Reinertsen har hatt sterk fokus på samfunnsansvar, etikk og HMS.

Det påpekes at man ikke har hatt en eneste fraværsskade på 12 år ved verkstedet i Orkanger, til tross for å ha levert mer enn to millioner fabrikasjonstimer til oljebransjen.