Regionsjef


Byggtorgetkjeden teller i dag 105 medlemmer, og flere er på veg inn i kjeden. På kjedekontoret forvalter vi også merkevaren Byggeriet. Kjedekontoret er lokalisert i Vadsø, og på Mestergruppens hovedkontor i Oslo. Vi eies av Mestergruppen som er et av landets ledende byggekonsern med en omsetning på ca. 8,0 milliarder kroner. Konsernet har salg og virksomhet i alle landsdeler og eier byggevarekjedene Byggeriet, Byggtorget og XL-BYGG med tilsammen 220 byggevareutsalg landet rundt, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus og Blink Hus med fler enn 280 medlemsbedrifter. Videre er konsernet en av landets ledende hytteprodusenter med kjente merkevarer som Saltdalshytta og Røroshytta i porteføljen. I tillegg bedriver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom selskapene Unikus, Blink Hus Arkitekter og Klepp Prosjektering.

Selskapets største eier er Ferd, et familieid investeringsselskap som er eid av Johan H. Andresen og hans familie.

Firma Mestergruppen Byggvare
FylkeMøre og Romsdal, Trøndelag
StedTrøndelag, Møre og Romsdal og deler av Sogn og Fjordane
Søknadsfrist03.12.2018

Vi søker ny regionsjef til region Midt-Norge (Trøndelag, Møre og Romsdal, samt deler av Sogn og Fjordane) til Byggtorget og Byggeriet. Hovedmålsettingen med stillingen er aktiv og god medlemspleie av eksisterende medlemmer, samt deltakelse i arbeid med verving av nye medlemmer. Stillingene vil gi deg stor kontaktflate og muligheter for tverrfaglig samarbeid i Norges største bolig- og byggevarekonsern.

Arbeidsoppgavene er aktiv medlemsoppfølging i egen region. Dette skal skje gjennom systematisk arbeid med analyser og planlegging, gjennomføring og dokumentasjon av tiltak og evaluering av oppnådd målsetning. Stillingen innebærer reiseaktivitet. Dog er det viktig å fokusere på samhandling med medlemmer gjennom nye kanaler som begrenser reisebehovet.

Vi søker deg som er:

  • Tømrer, ingeniør, prosjektleder, økonom, logistiker e.l. Relevant erfaring kan erstatte formell kompetanse. Du bør ha relevant erfaring, fortrinnsvis fra byggevarebransjen eller boligbransjen
  • Glad i mennesker, utadvendt og serviceinnstilt
  • Løsningsorientert og ryddig, god forretningsforståelse med kremmerinstinkt
  • Bekvem med å være på reise
  • Selvstendig med ryddig og strukturerte arbeidsmetoder
  • Evne til å jobbe operativt med fokus på langsiktige mål
  • God til å formidle kunnskap, både muntlig og skriftlig

Bosted bør helst være i Trøndelag eller Møre og Romsdal.

Stillingen rapporterer til Kjededirektør og medfører ikke personalansvar. Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø, og konkurransedyktige betingelser. Du får samarbeide med våre mange dyktige medlemmer og kolleger, og du vil få en svært variert arbeidshverdag.

Hvis dette høres interessant ut, ta kontakt med Kjededirektør Per Ivar Harila på telefon 958 37 727 eller Finn Klepsvik hos vår rekrutteringspartner Impact AS på telefon 907 999 75.

Søk på stillingen her