Regionsjef Vestlandet


XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede med 340 butikker i Norge, Sverige og Danmark. I Norge er vi nå over 90 butikker, og vi blir stadig flere. 

Vi eies av Mestergruppen AS som er et av landets ledende byggekonsern med en omsetning på ca. 8,0 milliarder kroner. Konsernet har salg og virksomhet i alle landsdeler og eier byggevarekjedene Byggeriet, Byggtorget og XL-BYGG med tilsammen 220 byggevareutsalg landet rundt, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus og Blink Hus med fler enn 280 medlemsbedrifter. Videre er konsernet en av landets ledende hytteprodusenter med kjente merkevarer som Saltdalshytta og Røroshytta i porteføljen. I tillegg bedriver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom selskapene Unikus, Blink Hus Arkitekter og Klepp Prosjektering.

Selskapets største eier er Ferd, et familieid investeringsselskap som er eid av Johan H. Andresen og hans familie.

Firma XL-BYGG / Mestergruppen Byggvare
FylkeRogaland, Hordaland
StedVestlandet
Søknadsfrist04.02.2019

Vi søker en regionsjef til region Vest (Rogaland, Hordaland, Vest Agder og Sogn og Fjordane) til XL-Bygg. Hovedmålsettingen med stillingen er aktiv og god medlemspleie av eksisterende medlemmer. Stillingene vil gi deg stor kontaktflate og muligheter for tverrfaglig samarbeid i Norges største bolig- og byggevarekonsern.

Arbeidsoppgavene er aktiv medlemsoppfølging i egen region. Dette skal skje gjennom systematisk arbeid med analyser og planlegging. I dialog med det enkelte varehus gjennomføres analyse av nåsituasjon, og du støtter deretter ledelsen i å legge planene fremover. Planene følges deretter opp i fellesskap.

Du blir varehusenes viktigste sparringspartner og rådgiver i regionen, og i ryggen har du kjedekontoret på Hamar, og sterke fagavdelinger innen kjedeutvikling, kompetanseutvikling, drift og salg.

Stillingen innebærer reiseaktivitet. Dog er det viktig å fokusere på samhandling med medlemmer gjennom nye kanaler som begrenser reisebehovet.

Vi søker deg som er/har:

  • Glad i mennesker, utadvendt og serviceinnstilt
  • Løsningsorientert og ryddig, god forretningsforståelse med kremmerinstinkt
  • Bekvem med å være på reise
  • Selvstendig med ryddig og strukturerte arbeidsmetoder
  • Evne til å jobbe operativt med fokus på langsiktige mål
  • God til å formidle kunnskap, både muntlig og skriftlig
  • Du bør ha relevant erfaring, fortrinnsvis fra byggevarebransjen og/eller retailbransjen, men annen erfaring innen salgsledelse, service eller forretningsledelse er også aktuelt.

Bosted kan være Hordaland/Rogaland.

Stillingen rapporterer til Kjededirektør og medfører ikke personalansvar. Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø, og konkurransedyktige betingelser. Du får samarbeide med våre mange dyktige medlemmer og kolleger, og du vil få en svært variert arbeidshverdag. Hvis dette høres interessant ut, ta kontakt med Kjededirektør Are Ellingsve på telefon 47 63 11 43 eller Finn Klepsvik hos vår rekrutteringspartner Impact AS på telefon 907 999 75.

Søk stilling

Vis flere stillinger: