Regionsjef - Østlandet

Glasopor AS er en fremtidsrettet industribedrift med en bærekraftig produksjon av Glasopor skumglass. Produksjonen sikrer verdiskapning og lokale industriarbeidsplasser i Fredrikstad og Skjåk. Glasopor skumglass produseres av 100% resirkulert glassemballasje, innsamlet gjennom returordninger over hele Norge. Produktet er et ungt konstruksjonsmateriale med helt unike egenskaper som er skapt for krevende grunnforhold. Det har skapt stor interesse i bygg- og anleggsmarkedet, bl.a. på grunn av sin miljø- og ressursvennlige profil. De viktigste målgruppene for Glasopor er entreprenører, byggherrer, tekniske konsulenter og arkitekter/landskapsarkitekter.

Firma Glasopor
FylkeOslo
Søknadsfrist22.05.2019

Glasopor AS er inne i en spennende fase med produktutvikling og ekspansjon inn i nye bruksområder og vi ser behovet for å styrke vårt salgsapparat.

Vi søker derfor en dyktig medarbeider til vår salgs- og markedsavdeling. Som Regionsjef inngår du i vårt salgsteam, og vil arbeide med salg og markedsføring av Glasopor mot det profesjonelle bygg- og anleggsmarkedet. Stillingen vil være lokalisert på vårt hovedkontor i Oslo og dekker Østlandet.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker en engasjert medarbeider som ønsker å delta i utviklingen av et nytt og spennende byggemateriale. Du har salgserfaring, og kan vise til gode resultater. Du har ingeniørutdanning /teknisk fagskole og /eller praktisk erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Du har godt humør, stor grad av selvstendighet og pågangsmot. Du må evne og se muligheter, sørge for framdrift, samt være vant med å jobbe hardt for å nå dine mål.

Hvorfor Glasopor AS?

Glasopor AS er en fremoverlent organisasjon med korte beslutningsveier og høy grad av beslutningsevne, noe som sikrer utvikling og fremdrift. Vi er en ISO-sertifisert miljøbedrift og en tydelig bidragsyter i den grønne omstillingen bygg- og anleggsbransjen står ovenfor. Oslo-kontoret er samlokalisert med moderselskapet Sirkel Materialgjenvinning AS (www.sirkel.no). Vi er en fin gjeng på ca. 10 personer som verdsetter humor, glimt i øyet og har en raus takhøyde.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, inkludert bilordning og en god pensjonsordning.

Kontakt

Ta kontakt med salgssjef Tore Bye (tlf. 941 57 704) eller adm. dir. Per A Lilleng (tlf. 922 02 743) for ytterligere opplysninger om stillingen.

Søknader sendes på e-post til tore.bye@glasopor.no innen 22. mai.

Les mer om oss på glasopor.no.

Vis flere stillinger: