Regionleder Østlandet

Ramudden er et ekspansivt rådgivnings- og utleieselskap som tilbyr løsninger og materiell for sikring av arbeidsområder innenfor anlegg, bygg, jernbane og industri. Selskapet ble etablert i Sverige i 2005 og er i tillegg etablert i Norge, Finland, Estland og UK. Konsernet omsatte i 2019 for 2,2 milliarder NOK.

Ambisjonene for videre vekst i Norge er store og vi er i ferd med å bli en landsdekkende aktør innen rådgivning, planlegging og sikring av arbeidsområder og ulike kulturarrangement. Våre avdelinger er lokalisert i Bergen, Stavanger, Drammen, Haugesund, Ålesund, Steinkjer, Trondheim, Hamar, Porsgrunn, Kristiansand, Oslo Hvam, Oslo, Vinterbro og Lindesnes.

Firma Ramudden
FylkeViken
StedSkjetten
Søknadsfrist17.08.2020

Da nåværende Regionleder for Østlandet, fra og med 1. september overtar som adm. direktør i Ramudden Norge, søker vi hans etterfølger. Regionen innbefatter pr. i dag fem avdelinger på hhv. Vinterbro, Hvam, Drammen, Hamar og Porsgrunn og er en av bærebjelkene i den norske virksomheten.

Mer om Ramudden:

Ramudden har gjennom de siste årene hatt en betydelig vekst i en bransje med svært stor aktivitet. Vi leverer tjenester innenfor bygg-, samferdsel- og baneprosjekter med alt fra offentlige søknader, rådgivning og utarbeidelse av varslingsplaner, i tillegg til utleie, levering og plassering av riktig materiell. Størrelse på prosjekter/oppdrag kan variere fra små kunder til store entreprenører og byggherrer.

Vår kultur og måte å jobbe på er gjennomsyret av det vi kaller Ramudden-ånden. For oss betyr dette at vi har kunden i fokus, setter helse og sikkerhet til våre ansatte først og er best på det vi gjør.

Om stillingen:

Som Regionleder har du en viktig rolle for at både regionen og virksomheten forøvrig, fortsetter den positive resultatutviklingen, samt bidrar til ytterligere vekst og lønnsomhet. Det er en lederstilling hvor du virkelig har muligheten til å påvirke og således utgjøre en forskjell på mange områder både operativt og strategisk. Innenfor lederskap vil du få spennende utfordringer med å videreutvikle en felles kultur, se potensialer for standardisering/beste praksis og gjennomføre de endringer som er nødvendig. Regionleder vil rapportere til adm. direktør og være en del av den norske ledergruppen. Som leder i Ramudden skal du være synlig både internt og eksternt og således så er det stor fleksibilitet innenfor de fem avdelingene, i forhold til hvor man tilbringer arbeidsdagen.

Om kandidaten:

Kandidaten vi er ute etter har relevant ledererfaring med dokumenterte resultater, gjerne fra bygg- og anlegg, utleie, industri eller tilsvarende. Du må også ha god kjennskap til løsningssalg. Relevant utdanning på bachelornivå er fordelaktig, men på den annen side så er rett person og rett erfaring det viktigste for oss. I Ramudden er vi svært stolte over de tjenester og materiell vi leverer og du må kunne identifisere seg med den samme stolthet og eierskap. Du må kunne kommunisere godt både muntlig/skriftlig på norsk og engelsk, inneha en god forretnings- og økonomiforståelse og beherske nødvendige dataverktøy (MS Office). Det er nødvendig at du har førerkort klasse B.

Egenskaper

Vi søker en motiverende og samlende leder med stort engasjement og som ser viktigheten av velfungerende team. Stillingen krever synlig og tydelig ledelse og du trives med å bevege deg rundt i organisasjonen for å ta pulsen på hvordan medarbeiderne har det og hva som opptar dem i det daglige. Du har solid gjennomføringsevne og kan foreta gode valg og beslutninger der dette er nødvendig, samt kommunisere dette på en tydelig måte. Som leder i Ramudden er du fremoverlent og ser kontinuerlig etter forbedringsområder og nye forretningsmuligheter.

Vi tilbyr:

En spennende og selvstendig stilling i et solid selskap med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Stillingen innebærer at du vil disponere firmabil. Ramudden har som mål å bli ledende i Norge på å lage sikre arbeidsområder langs vei, for industrien og på byggeplasser. Hos oss vil du ha stor mulighet til å gjøre en forskjell!

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte våre Senior Rådgivere i Dfind, Hallgeir Bakken på telefon 90 55 12 02 evt. hallgeir.bakken@dfind.no eller Per Ivar Elton på telefon 90 92 04 62 evt. perivar.elton@dfind.no

Søknadsfristen er satt til 17. august.

NB! Grunnet ferieavvikling, vil annonsen løpe gjennom sommeren og prosessen bli gjenopptatt medio august. Søk på stillingen ved å benytte søk her knappen i annonsen. Søknader vil bli behandlet strengt konfidensielt.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk stilling

Vis flere stillinger: