Regionleder Bygg

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist17.09.2019

Er du vår nye Regionleder Bygg?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Som Regionleder bygg vil du bli kjent med et stort flerfaglig miljø som trives i moderne og hyggelige lokaler på Vækerø. Du får ansvar for fagområdene bygg, tekniske installasjoner og prosjektadministrasjon, med fire avdelingsledere, 14 gruppeledere og rundt 215 ingeniører.

Du blir en del av et svært godt miljø med dyktige og engasjerte medarbeidere. Dette ønsker vi å bevare og aller helst styrke. Du får en viktig rolle med å videreføre dette grunnlaget som gjør oss i stand til å arbeide konstruktivt sammen og levere gode løsninger til kundene. Det krever også at du er våken for å ta grep før det blir tvingende nødvendig, og at du er den stødige støtten dine medarbeidere trenger når ikke alt går på skinner.

Du blir en viktig del av ledergruppen i Sweco Oslo, der du får rik anledning til å styrke samarbeidet og skape gode synergier på tvers av fagområdene.

Sweco har vokst kraftig de seneste årene, og lønnsom vekst er fortsatt en viktig del av strategien vår, både i etablerte og nye fagområder. Her får du alle muligheter til å bruke din teft for gode forretninger, din utmerkede markedsforståelse og din evne til å gjennomføre det du har satt deg fore.

Som regionleder styrer du Swecos strategiske og operative aktiviteter i regionen. Det innebærer ansvar for det forretningsmessige, som til syvende og sist handler om å gjennomføre Swecos forretningsplan og skape gode resultater.

Dette kan du

  • Du har relevant høyere teknisk utdanning, fortrinnsvis mastergrad.
  • Det er positivt om du har utdanning innen ledelse eller prosjektledelse.
  • Du har minimum fem års ledererfaring, og du har gjerne ledet andre ledere.
  • Du har prosjektledererfaring.
  • Du kan vise til gode resultater fra tidligere arbeidsgivere, som lønnsom vekst, god medarbeiderutvikling, solid kundetilfredshet og vellykkede prosjektleveranser.
  • Du håndterer relevante IT-verktøy.
  • Du har et bredt kontaktfelt innenfor bransjen og du er vant til å gjøre deg synlig i relevante fora.

Kontaktpersoner:

Rasmus Nord

Divisjonsdirektør

932 229 23

Søk stilling

Vis flere stillinger: