Regiondirektør Sør

STEMA Rådgivning AS er et frittstående konsulentfirma innen prosjektadministrative tjenester. Hovedkontoret er i Oslo, med avdelingskontor i Nannestad, Bergen og Trondheim. Det er for tiden ca. 100 medarbeidere i selskapet. STEMA Rådgivning omsatte i 2017 for nærmere 129 millioner. Kundene er fra både offentlig og privat sektor, med hovedvekt på offentlig sektor. STEMA er et datterselskap i OBOS-konsernet som eier 60 % av aksjene. De resterende eies av STR Holding AS.

Firma Stema Rådgivning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Store og små viktige prosjekter i samfunnsutviklingen!

Region Sør omfatter Oslo, Akershus Vest, Buskerud, Vestfold, Agder og Telemark og har opp mot 50 dyktige medarbeidere som hovedsakelig jobber på prosjekter i Stor-Oslo. Noen viktige, pågående oppdrag er nytt Nasjonalmuseum, Økern Portal og Tøyenbadet. Regiondirektøren vil ha personalansvar, resultatansvar og ansvar for marked, strategi og utvikling av regionen.

Vi ser etter en inspirerende, drivende og forretningsorientert leder som vil bidra til vekst og utvikling. Du har høyere utdanning og minst 10 års relevant erfaring innen prosjekt- og byggeledelse. Stillingen inngår i firmaets ledergruppe som sammen har ansvar for å videreutvikle selskapet og skaffe nye oppdrag og kunder.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Rune Hope, tlf. 450 75 000, Renate Karlsnes Skilnand, tlf. +47 930 50 038 eller Jenny Homme, tlf. 916 56 102.

Søknad med CV sendes snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: