Regiondirektør Sør/Øst

Mesta AS er Norges ledende selskap innen drift og vedlikehold av vei og har i tillegg betydelig virksomhet innen elektro, anlegg, fjell- og tunellsikring, rekkverk, bro- og kaivedlikehold og betong. Selskapet har ca. 1400 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på ca. NOK 3,8 mrd. Selskapets hovedkontor ligger på Lysaker i Bærum. For mer informasjon se www.mesta.no

Firma Mesta
FylkeOslo, Akershus
StedLysaker
Søknadsfrist03.01.2019

Mesta søker ny leder for region Sør/Øst med en årlig omsetning på ca. NOK 1 mrd. innen kjerneområdene drift, vedlikehold og anlegg. Regiondirektøren får god støtte i en åpen, endringsvillig og jordnær Mesta-kultur i arbeidet med regionens videre forbedrings- og utviklingsarbeid. Samfunnsoppdraget til Mesta skaper stolthet og inspirasjon.

Vi søker en resultatorientert person med relevantledererfaring, gjerne fra entreprenørvirksomhet ellerprosjektrettet industribedrift. Vi legger stor vekt på personlige egenskaper, spesielt evne til å skape tillit og utvikle gode samarbeidsforhold. Arbeidsstedet blir på Lysaker - eller etter nærmere avtale.

For nærmere informasjon om selskapet, stillingens innhold og kandidatprofil er du velkommen til å ringe selskapets rådgiver Helge Krog, KROG & Co. AS tlf. 99 55 44 11. Adm. direktør Kurt Opseth, Mesta AS kan også kontaktes på tlf. 90 76 27 59. En telefonhenvendelse kan eventuelt danne grunnlag for et møte.

Søknad med CV sendes til helge.krog@krogco.no innen 3. januar 2019. Alle henvendelser behandles strengt konfidensielt.

Vis flere stillinger: