Regiondirektør Innlandet

Bravida er Nordens ledende leverandør av tekniske service- og installasjonstjenester. Vi tilbyr spisskompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse områdene kan vi ta ansvar for hele prosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.
Vi kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Totalt har Bravida over 12 000 medarbeidere i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I Norge har Bravida mer enn 60 avdelinger og over 3000 ansatte. Vår ambisjon er å være en fremtidsrettet bedrift som leder an og bidrar til å videreutvikle bransjen. Les mer om oss på våre hjemmesider www.bravida.no

Firma Bravida
FylkeAkershus, Hedmark, Oppland
StedInnlandet-kontor, etter avtale
Søknadsfrist11.11.2019

Region Innlandet har ansvar for salg, installasjon, drift og vedlikehold innenfor elektro og rør i regionen. Regionen består av syv avdelinger med ca. 310 ansatte og en omsetning på ca. 500 MNOK. Målsettingen for regionen er lønnsom vekst gjennom fokus på leveranser av gode prosjekter og tjenester til bestående og nye kunder.

Som regiondirektør vil du ha det overordnede ansvaret for regionen, med ansvar for å drifte og utvikle en effektiv prosjekt- og servicevirksomhet med fokus på kjerneverdiene i Bravida.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Lede og utvikle regionens virksomhet og personale innen gitt geografisk område, med utgangspunkt i budsjetterte målsettinger og selskapets strategi
  • Identifisere og selektere nye kunder og forretningsmuligheter
  • Pleie og følge opp viktige bestående og potensielle kunder
  • Bygge relasjoner og jobbe målrettet med å utvikle prosjekter sammen med viktige aktører og entreprenører
  • Delta aktivt og være overordnet ansvarlig for ressursplanlegging og koordinering innen egen region
  • Utarbeide budsjetter og mål for regionen
  • Sikre at konsernets ledelsessystem innen bl.a. kvalitet, miljø, arbeidsmiljø og økonomi etterleves, og definerte prosesser følges
  • Følge opp avdelingene relatert til deres måloppnåelse og jobbe tett på større tilbud som utarbeides
  • Støtte og utvikle avdelingslederne innenfor deres ansvarsområder
  • Overordnet ansvar for rekruttering og kompetanseutvikling i regionen

Vår nye regiondirektør har relevant ledererfaring som regionleder/-direktør, divisjonsdirektør, prosjektdirektør eller tilsvarende fra en anerkjent organisasjon innen teknisk service, facility management eller en prosjekttung organisasjon i bygge-bransjen. Det er viktig at du kan vise til gode økonomiske resultater, er salgs- og kundefokusert og har erfaring med komplekse forhandlinger.

Det er ønskelig at du har høyere utdannelse, men dette kan kompenseres med relevant erfaring for å sikre nødvendig realkompetanse.

Som person og leder er du kommersiell, strukturert og har en naturlig autoritet og gjennomføringskraft. Du er operativ, salgs- og resultatfokusert og setter deg ambisiøse mål og når dem sammen med en motivert organisasjon.

Regiondirektør rapporterer til adm. direktør i Bravida Norge AS og inngår i selskapets toppledergruppe.

Arbeidssted vil være der det er naturlig ut fra ditt bosted og regionens kontorer. Region Innlandet har kontorer på Hamar, Lillehammer, Raufoss, Moelv, Lillestrøm, Ski og Jessheim. Noe reisevirksomhet må påregnes.

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne konfidensiell og uforpliktende kontakt med våre rådgivere i BackerSkeie; Knut Ole Tande, tlf. 916 56 104, eller Mats Herman Hjelmtvedt, tlf. 958 84 959.

Søknad med CV registreres snarest og senest innen 11. november 2019 via Din karriere på www.backerskeie.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: