Arkitekt: KB Arkitekter

Realbygg skal bygge 138 leiligheter på Jessheim

På forsommeren la Axer Eiendom ut 138 leiligheter i prosjektet Sentrumshagen for salg. Nå er over 70 prosent av leilighetene solgt og Realbygg er i gang med byggingen.

Kontrakten er på 276 millioner kroner.

- Vi er glade for å ha fått med oss Realbygg på Sentrumshagen. Vi kjenner selskapet og har god erfaring med at de leverer solid utførelse til avtalt tid, sier Prosjektsjef Gaute Virik i Axer Eiendom.

Sentrumshagen ligger sentralt til på Jessheim. Virik mener beliggenheten har vært en viktig suksessfaktor for at prosjektet har hatt bred appell og at det har tiltrukket seg så vel førstegangskjøpere, som barnefamilier og de som vil ha noe lettstelt istedenfor villa.

Sentrumshagen består at tre bygg med totalt 138 leiligheter (12.700 kvadratmeter) og er tegnet av KB Arkitekter. Leilighetene skal etter planen ferdigstilles sommeren 2018.Toppleilighetene og de minste leilighetene ble revet vekk umiddelbart etter at prosjektet ble lagt ut for salg i juni. 3-4 roms enhetene har også solgt godt, selv om presset her ikke har vært like stort.

- Axer Eiendom markerer seg stadig sterkere som en aktør på sentrale Østlandet. Det er selvfølgelig viktig for oss også å være aktuell samarbeidspartner for dyktige og seriøse utbyggere som kommer til, sier prosjektleder John-Arild Haugen i Realbygg.

Prisene på ledige leiligheter varierer fra3,5 millioner kroner for treroms romsleiligheter til 6,470 millioner kroner for fireroms.