Adm. dir. Jon Ola Stokke (t.v.) og regionsjef Svein Kolstad i Ramudden.

Ramudden etablerer avdeling i Trondheim

Rådgivnings- og utleieselskapet Ramudden ekspanderer og etablerer ny avdeling i Trondheim. 

- Med store pågående og planlagte prosjekter innenfor samferdsel i regionen, forventer man en kraftig omsetningsøkning de neste årene, heter det i en melding fra selskapet.

Regionsjef i Ramudden, Svein J. Kolstad er svært fornøyd med den nye avdelingen på Tiller.

– Plasseringen gir oss et meget godt utgangspunkt for oppfølging av kunder og prosjekter i hele vår region som omfatter Trøndelag, Møre og Romsdal og deler av Hedmark. Med en kompetent stab på rundt 20 personer med erfaring fra veimyndigheter, skilt- og sikringsmateriell, transport- og montasjearbeid og entreprenører, er vi godt rigget for vekst og håndtering av prosjekter i vår region, forteller Kolstad.

Markedet for vei og annen kritisk infrastruktur er i god utvikling i Midt-Norge, ikke minst gjennom utbyggingen av E6 sør- og nordover, store interne veiprosjekter i Trondheimsregionen, statlige byggeprosjekter og stor aktivitet i Ålesundsområdet. Ramudden er i tillegg involvert i flere prosjekter innenfor industri og jernbane.

– Vi har langsiktige kontrakter på flere store prosjekter og har gjort store investeringer for å møte markedet, sier Kolstad.

– Med etableringen i Trondheim tar vi et solid skritt videre for å bli en landsdekkende aktør innenfor løsninger og materiell for veisikring. Lokasjonen er strategisk viktig for oss og gir solid markedstilgang til områder vi ikke kunne betjene like godt tidligere. Vi har i tillegg fått en meget dyktig leder med en svært kompetent stab rundt seg, forteller adm. dir. for Ramudden Norge, Jon Ola Stokke.