Rådgivere til Nord-Trøndelag

FirmaNorconsult
FylkeNord-Trøndelag
Søknadsfrist15.10.2014

I Nord-Trøndelag er vi 55 ansatte fordelt på våre kontorer i Namsos, Steinkjer, Verdal, Levanger og Stjørdal. Samlet er vi nå ca. 300 ansatte i Midt-Norge.

Vi ønsker å ansette flere medarbeidere i følgende stillinger:

Taksering i ved Namsoskontoret

Norconsult har 9 personer som i hovedsak arbeider med taksering av bygg og eiendom i Nord-Trøndelag.

Vi har nylig ansatt en erfaren takstmann i Namsos og ønsker ytterligere en person som kan arbeide innen dette fagfeltet ved Namsoskontoret. Vi søker etter en person med minimum teknisk fagskole/byggmesterbakgrunn eller tilsvarende og erfaring fra byggebransjen.

Prosjektadministrasjon og taksering ved Stjørdalskontoret

Stjørdalskontoret har i dag 2 ansatte som driver dels med prosjektadministrasjon og dels med taksering.

Vi ønsker styrke bemanningen med 1 til 2 personer for å arbeide med prosjektadministrasjon, byggeledelse og taksering. Vi ønsker primært personer med minimum ingeniørutdanning og erfaring fra entreprenør eller rådgiverkontor.

Brannteknikk - prosjektering

Vi har i dag en rådgivende ingeniør i brannteknikk ved Steinkjerkontoret.

Vi ønsker å styrke bemanningen inne dette fagfeltet og søker etter sivilingeniører eller ingeniører med brannteknisk utdanning og gjerne noe praksis fra rådgivende ingeniørfirma. Kontorsted etter ønske.

Vann-, avløp- og renovasjonsanlegg - prosjektering

Norconsult har et sterkt fagmiljø innen prosjektering av VAR-anlegg med 9 sivilingeniører og ingeniører.

Vi ønsker å øke bemanningen ytterligere og søker etter sivilingeniør eller ingeniør med utdanning og gjerne praksis innen prosjektering av VAR-anlegg. Kontorsted etter ønske.

Elektrotekniske anlegg - prosjektering

Vi er i ferd med å bygge opp et fagmiljø innen prosjekterings av elektrotekniske anlegg og har nylig ansatt to erfarne medarbeidere innen dette fagfeltet ved Steinkjerkontoret.

Vi ønsker å utvide med ytterligere to medarbeidere. Vi ønsker primært to personer med minimum ingeniørutdanning, gjerne også fagbrev som elektriker. Kontorsted etter ønske.

Vi tilbyr

  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere
  • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø
  • Fokus på kompetanse- og personalutvikling
  • Yngres råd og fadderordning for nyutdannede
  • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema - søk her  Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Spesifiser gjerne i søknaden hvilken stilling du er interessert i.

Eventuelle spørsmål om stillingene kan rettes til kontorleder Atle Romstad på tlf.: 952 30 866 eller atle.romstad@norconsult.com.

Vis flere stillinger: