Rådgiver VVS

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 15000 medarbeidere i Europa tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt og ingeniørselskap med en omsetning på EUR 1,8 milliarder. Selskapet er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist19.01.2019

Kollegaene dine er imponert over hvor elegant du balanserer krav og kundens behov.

Vi vet at du er flink

Tenk deg at du jobber i et flerfaglig og fleksibelt miljø med dyktige kolleger og høy grad av selvstyre. Du er ansvarlig for at varme- og kjølesystemene i byggeprosjektene holder en høy miljøprofil. I et av prosjektene oppdager du at løsningen som er valgt påvirker byggets energiberegning på en negativ måte. Hva gjør du?

Som VVS-rådgiver innen varme og kjøling sørger du for at Sweco leverer de mest optimale løsningene for slike systemer. Du beskriver hvordan både nye og gamle anlegg skal tilfredsstille krav og behovene til kunden, slik at fremtidens bygg effektivt kan realiseres.

Dette kan du

Du står på for å finne innovative og smarte løsninger på varme- og kjølesystemer i prosjekter, både for nye og eksisterende bygg. Du har en bachelor i relevante fag og har gjerne jobbet noen år med dette fagområdet, og har god økonomisk forståelse.

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine og konstruktive bidrag. Du får ta ansvar i spennende prosjekter og gode muligheter til å utvikle deg.

Kontaktperson:

Kayleigh Elizabeth Smith

Gruppeleder energi og miljø

+47 970 50 162

kayleighelisabeth.smith@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: