Rådgiver VVS - Hamar

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist30.11.2014

Sweco Norge kan tilby stor faglig bredde og spisskompetanse med rådgivning innen vann, avløp og prosessteknikk. For å innfri krav fra markedet bruker vi ressurser på å holde oss faglig oppdatert gjennom vårt nettverk mot nasjonale og internasjonale fagmiljøer. Sweco har sterke VVS-faglige miljøer flere plasser i landet og kan derfor tilby et bredt spekter av kontakter, prosjekter og muligheter.

Litt om oss

Vi er ca 140 ansatte knyttet til markedsområdet VVS på landsbasis. Vår avdeling i Mjøsregionen har i dag kontor på Hamar, Lillehammer og Gjøvik med over 70 ansatte totalt. Vi er i dag 3 som jobber på Hamar knyttet til VVS. VVS-avdelingen på Hamar ble startet opp for et drøyt år siden og det er ønskelig å styrke denne ytterligere med kvalifisert personell. På Gjøvik er vi interessert i erfarne ingeniører / siv.ingeniører som kan være med på å bygge opp en ny gruppe på VVS.

Arbeidsoppgaver VVS

  • VVS-prosjektering og utarbeidelse av anbudsdokumenter
  • Delta i, og lede prosjekteringsgruppe innen flerfaglige byggeprosjekter
  • Ivareta VVS-faget i flerfaglige byggprosjekter
  • Oppdragsledelse

Muligheter

Vi har mange spennende oppgaver, variasjon og et solid fagmiljø som gir gode utviklingsmuligheter. De rette personene får mulighet til å jobbe prosjektorientert i team og får i stor grad være med å forme egen arbeidsdag

Dine kvalifikasjoner

  • Sivilingeniør eller ingeniør innen VVS-teknikk.
  • Markedskontakt er en fordel.
  • Vant til å jobbe prosjektbasert.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Joakim Solhaug

Gruppeleder

+47 988 234 06

Søk stilling

Vis flere stillinger: