Rådgiver Vann

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!

Firma Rambøll
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist02.12.2018

Rambøll Vann søker ny medarbeider

Rambøll Vann Drammen søker deg med bakgrunn eller erfaring innen vannfaget. Avdelingen består i dag av 25 medarbeidere, som dekker alle disipliner innen vann- og avløps teknikk. Vi har nå et behov for å ansette flere medarbeidere for å dekke etterspørselen i markedet.

Avdelingen inngår i Rambøll Water, et globalt team med 700 rådgivere, der nærmere 100 sitter i Norge. Våre dyktige sivilingeniører, ingeniører, forskere, hydrauliske spesialister og landskapsarkitekter, jobber alle med en helhetlig tilnærming rundt en av verdens viktigste ressurser: rent vann. Vi tar tak i kundens utfordringer knyttet til klimatilpasning og økologisk fotavtrykk, bærekraftig planlegging, vannressurser, vann- og avløpsrensing og vann- og avløpsinfrastruktur.

Om stillingen

Som medarbeider i Rambøll vil du bli involvert i prosjekter fra første dag og bli utfordret gradvis, med god oppfølging fra kollegaer. Vi legger vekt på at du skal få mulighet til å utfordre deg i et bredt utvalg av prosjekter i ulike faser. Samt mulighet for spesialisering, hvis du ønsker det. Vi har prosjekter for både private og offentlige aktører, lokalisert i både by og bygd. Hovedvekten av våre oppdrag er innen planlegging og prosjektering av vann- og avløpsanlegg, hydrogeologi, og driftsassistanse for vann- og avløpsrenseanlegg. Rambøll er i dag Norges største driftsassistanse, med oppfølging av over 150 renseanlegg. Som medarbeider i Rambøll Vann vil du inngå i et globalt team bestående av noen av verdens fremste eksperter innen vann.

Hvem vi søker

For denne stillingen må du være analytisk og systematisk, og ha gode skriftlige ferdigheter i norsk, da jobben inkluderer en del rapportskriving. Du vil jevnlig møte kunder, og det er derfor viktig med god sosial kompetanse og evne til å kommunisere. Du bør helst være utdannet innen vannfaget, og/eller ha erfaring fra vannbransjen.

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "søk på stillingen"-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt med Eva Rogne Tønnessen på mobil 977 26 561 eller mail eva.tonnessen@ramboll.no dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: