Rådgiver VA transport

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden

Firma Sweco Norge
FylkeTelemark
StedSeljord
Søknadsfrist31.01.2020

Vil du være med å bygge Telemark sitt mest attraktive fagmiljø innen VA?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco Telemark har lange tradisjoner og en solid posisjon i markedet. Vi jobber i Telemark, Buskerud og Agder og har kontorer i Porsgrunn, Seljord og Notodden. Til sammen teller vi rundt 100 dyktige, engasjerte medarbeidere, og vi er den klart største rådgiveren i Telemark. Du kommer inn i et tungt kompetansemiljø innen fagfeltene byggteknikk, brann, akustikk, plan og landskap, miljø, VVA, PA og byggeledelse, VA prosess, samt VVS- og Elektroteknikk. Arbeidsdagene dine vil være varierte, og du vil ha en viktig rolle i Sweco.

Med kontorplass i Seljord sitter du sentralt i Telemark og får utviklet deg innen VA faget. Her jobber vi tett sammen og tverrfaglig. Dette er en styrke for den faglige forståelsen og øker også tilgang på oppdrag. Med god evne til å lytte til kundenes behov kan du bli en av våre mange flinke rådgivere innen VA. I samarbeid med andre Sweco kontor i hele Norge ligger det muligheter for variasjon i oppgaver og spennende faglig samarbeid med mange kompetente medarbeidere.

Hos oss vil du utvikle deg. Som rådgivende VA ingeniør vil du få ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter. Du får gode muligheter for utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid.

Vi søker deg som tar ansvar og får ting til å skje. Du er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg. Du er opptatt av kvalitet og er grundig og rasjonell i dine vurderinger.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning og produksjon av VA-anlegg, som utvendig ledningsnett, pumpestasjoner, høydebassenger og lignende.
  • Du vil også jobbe med oppfølging i byggetid, økonomioppfølging og avslutning av prosjekt.
  • Ha ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco
  • Ha kundekontakt og aktivt bidra til nysalg og mersalg av eget og andres område
  • Bidra til at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecos økonomisystem og kvalitetsstyringssystem.

Dette kan du (utdanning og erfaring)

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen relevant fagområde
  • Du har gjerne noen års relevant erfaring, men kan også være nyutdannet
  • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT verktøy

Kontaktpersoner:

Karin Kvålseth

Gruppeleder VA

+47 469 08 764

karin.kvaalseth@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: