Rådgiver VA - Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeOslo
Søknadsfrist10.02.2019

Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen Vann og Miljø? En stadig økende oppdragsmengde gjør at vi nå søker engasjerte VA-rådgivere til vårt kontor i Oslo. Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her!

DU FÅR EN VARIERT HVERDAG MED UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER

COWI har Norges største planleggingsmiljø innen vannrelatert virksomhet, som omfatter nærmere 230 rådgivere. Vår størrelse og kompetanse gir medarbeiderne våre mulighet til å delta på spennende prosjekter både i inn- og utland. Alt fra mindre enkeltstående VA-anlegg og renseanlegg til større overføringsledninger, flom-/overvannsutfordringer og vann i samferdselsprosjekter. Blant annet jobber vi på spennende prosjekter som ny vannforsyning til Oslo og Stavanger, avløpssanering Nedre Romerrike, Intercity i Østfold, Oslo Lufthavn Gardermoen, 16 km avløpsledning i Mjøsa, samt en rekke vannforsynings- og saneringstiltak i Stor-Oslo.

Vi opplever økende oppdragsmengde og søker nå å styrke vårt vannfaglige miljø ytterligere. Vi søker derfor deg som vil jobbe med VA-teknisk rådgivning og/eller prosjektledelse i sentrale VA- og /eller infrastrukturprosjekter ved vårt kontor i Oslo. Som VA-rådgiver hos oss blir du en del av et fagmiljø bestående av spesialister innen Veg, Plan og VA. Du vil inngå i en seksjon med godt humør og samhold, og vil samarbeide tett med andre medarbeidere på tvers av fag og geografi.

DU ER ENGASJERT OG OPPTATT AV KVALITET

Vi ser etter deg som har en faglig interesse og kompetanse innen Vann-teknikk. Vi vektlegger godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med andre.

Dine kvalifikasjoner:

  • Bachelor eller mastergrad innen VA-teknikk.
  • Minimum 2-5 års relevant erfaring fra bransjen.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
  • Gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som vektlegger god kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Sverre Olav Gjerløw (Vice President, Vann) – Tlf: +47 977 43 888

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev i vårt system så snart som mulig, og senest innen 10. februar 2019. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: