Rådgiver SHA

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeOslo
Søknadsfrist31.08.2018

Nå søker vi en rådgiver med ekspertise innen SHA. Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her.

COWI har i den senere tid vunnet flere store sykehusprosjekter, helsebygg, flyplassutbygginger, skoleprosjekter, kontor og næringsbygg og infrastrukturprosjekter i tillegg til at vi stadig vinner flere små prosjekter innen SHA. I den anledning har vi derfor behov for flere dyktige personer til vårt team.

Med et stor spenn i prosjekter, både i størrelse, kompleksitet og faglig innhold, får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

OPPDRAGSLEDELSE OG VARIERT ARBEID

Du vil få ansvar for å følge opp sikkerhet, helse og arbeidsmiljø i prosjekter under prosjektering og utarbeide risikovurderinger. Du vil få mulighet til å etablere og utarbeide SHA-planer i både små og store prosjekter. I tillegg er det mulighet for roller som Koordinator Prosjektering (KP) og Koordinator Utførelse (KU) i små og mellomstore prosjekter. Du vil også få mulighet for markedsansvar for SHA i Oslo. Du skal delta og ha ansvar for utarbeidelse av tilbud og prosjektgjennomføring.

I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter er at de er flerfaglige og av stor samfunnsmessig betydning. Med et stort spenn i både størrelse og faglig innhold vil du derfor få gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

DU ER INITIATIVRIK OG GOD TIL Å SKAPE RELASJONER

Vi søker etter kandidat med minimum 3 års utdannelse. Arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning. Kandidaten bør ha erfaring fra byggeplass, og gjerne fra prosjektering. Kandidaten bør ha erfaring som KU, og gjerne som KP. Erfaring fra bygg – eller samferdselsprosjekter vil være en fordel.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

 • Du har gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner
 • Du er praktisk anlagt
 • Du har gode evner til nettverksbygging
 • Du har gode samarbeidsevner og skaper relasjoner
 • Du er løsningsorientert
 • Du trives med en høy grad av frihet under ansvar
 • Du er strukturert, selvgående og initiativrik
 • Du er god til å skape gode kunderelasjoner
 • Du god til å ta initiativ og fullføre dine oppdrag
 • Du har førerkort klasse B

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

COWI har arenaer for faglig samarbeid på tvers av kontorsteder for å skape kunnskapsutveksling og faglig utvikling.

 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • I COWIs karrieresystem vil du følges opp med fag som primærspor og prosjektledelse som sekundærspor.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 31.08.2018

Arbeidssted: Oslo

Kontaktperson: Rolf Sverre Aksnes (Vice President), tlf.: 901 04 715, eller Hilde Rau Heien-Sunde (Seksjonsleder Miljø Oslo), tlf.: 975 88 508.

Søk stilling

Vis flere stillinger: