Rådgiver Kraftnett

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist31.01.2020

Vil du ha en viktig jobb i et unikt fagmiljø?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I avdeling Kraftnett møter du 15 dyktige og engasjerte kolleger som arbeider for kunder i det norske kraftnettet. Vi tar ikke munnen for full når vi hevder at vi har unik kompetanse på prosjektering av transformatorstasjoner og høyspentnett, og innen elkraftprosjektering – der vi arbeider med et stort spekter fra vindmølleparker til landstrøm i havner. Vi har stor pågang av prosjekter og håper du har den seniorkompetansen vi trenger for å utvikle kunnskapen og kapasiteten vår i møte med utfordrende oppgaver og med å bidra til å styrke rådgiverteamet vårt.

Hos oss vil du utvikle deg. Du vil bli engasjert i store nasjonale og internasjonale prosjekter der du får ansvar og anledning til å ta initiativ. Du vil jobbe selvstendig og også få gjøre bruk av dine gode samarbeidsevner i tverrfaglige prosjekter. Internt får du mulighet til å by på deg selv, fordype deg i faglige utfordringer og bidra til å styrke det gode, hyggelige og uformelle fagmiljøet.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

Du vil bli engasjert i prosjektering av elementer i kraftnett. Prosjekteringsledelse i mindre og mellomstore prosjekter i tilknytning til trafostasjoner, kabler og luftlinjer mm. er også en viktig del av jobben. Du vil få varierte oppgaver som i stor grad kan tilrettelegges i tråd med din kompetanse og dine ønsker.

Dette kan du

  • Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør innen energi/el-kraft.
  • Du har minimum fem års erfaring med det norske kraftnettmarkedet, fortrinnsvis fra rådgiverbransjen.
  • Du har erfaring fra forprosjekt og detaljprosjektering og rådgivning mot nettselskaper i Norge.
  • Du har erfaring med prosjektledelse, beregning og 3D-modeller. Du er strukturert, opptatt av å skape gode resultater, og god til å planlegge.
  • Du har fagkompetansen innen et eller flere områder knyttet til: Trafostasjoner, apparatanlegg, vern releplaner, kontrollanlegg, hjelpeanlegg, jording høyspent, konsesjonssøknader, kabelberegninger, fagansvarlig bane, prosjektering av elkraft på Bane, jernbane, prosjektering av høyspentlinjer, kundehåndtering, prosjektledelse, prosjekter innen elforsyning
  • Utstrakt kundekontakt med norske nettselskaper vil bli vektlagt

Kontaktpersoner:

Arild Fossberg Thorvaldsen

Gruppeleder Kraftnett

+47 979 54 778

Søk stilling

Vis flere stillinger: